SV Olland

De Ollandse voetbalclub (Ollandia) en korfbalvereniging (Odisco) deelden al enige tijd hetzelfde sportcomplex. Nu was echter de wens aangebroken om de krachten te bundelen en als één vereniging verder te gaan, hiermee ontstond SV Olland. Er werd een nieuw logo ontwikkeld inclusief nieuwe huisstijl. Voor de sportvereniging betekent dit niet alleen nieuwe tenues voor de teams, maar ook dient het sportcomplex in een nieuw jasje te worden gestoken. Om het terrein van binnen en buiten volgens de nieuwe huisstijl aan te kleden, is de hulp van TVE Reclameproducties ingeschakeld. De opmaak voor de diverse elementen is verzorgd door onze collega’s van Guyiday. Nadat deze akkoord zijn bevonden heeft TVE de diverse producten geproduceerd en de montage verzorgd.

Onderstaande elementen zijn conform de nieuwe huisstijl bij het sportcomplex aangebracht:

  • Voor het nieuwe sponsorbord is is gekozen voor een basis paneel waarop diverse losse bordjes zijn geplaatst met de logo’s van de sponsoren. Mochten er in de loop der tijd sponsoren bijkomen of veranderen dan kan het bord worden aangepast.
  • Diverse ramen zijn voorzien van logo’s en teksten door middel van frosted folie.
  • Aan zowel de binnen- als buitenzijde zijn dibond panelen gebruikt voor de diverse logo’s, aankleding en bewegwijzering.
  • De kleedkamerdeuren zijn voorzien van diverse stickers incl. laminaat ter afwerking en bescherming.
  • Buiten zijn de masten voorzien van nieuwe hoogformaat buitenbanieren. Hierbij is gebruik gemaakt van het materiaal polymesh voor een langere levensduur.
  • Buiten is de muur voorzien van een freestekst van zwarte acrylox letters. Er is gekozen voor zwart acrylox zodat de letters ook aan de zijkanten zwart zijn, dit zorgt voor een licht 3D effect waardoor de tekst beter opvalt.
  • De wens was om het bord met ‘Vrienden van SV Olland’ flexibel te gebruiken waarbij het eenvoudig is om sponsoren en namen te wisselen of toe te voegen. Daarom is hier gebruik gemaakt van visual magnetics. Door de diverse sponsoren en namen te printen op ijzerhoudend papier kunnen deze flexibel worden ingezet.

Naast de transformatie van het sportcomplex is ons ook gevraagd om trofeeën te leveren. De trofee zelf is gemaakt van geprint acrylaat welke is verlijmd op een zwarte acrylaat voet. De trofeeën moesten flexibel inzetbaar zijn. Aangezien het gelegenheidsafhankelijk is waar de trofee voor wordt uitgereikt. Daarom zijn er diverse losse snijteksten meegeleverd zodat de vereniging de trofee zelf van de gewenste teksten kan voorzien.

De wens was om het sportcomplex voor 2023 te voorzien van de nieuwe signing en dit is gelukt. Tijdens de nieuwjaarsborrel is het nieuwe sportcomplex geïntroduceerd bij de diverse gasten. TVE Reclameproducties wenst SV Olland veel (wedstrijd)plezier met hun vernieuwde sportcomplex!

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige