TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Van den Biggelaar Installatietechniek – vernieuwde signing

Al enige tijd zijn wij de partner voor de diverse signing producten van onze buurman Van den Biggelaar Installatietechniek. Eind 2022 vierde zij hun 40 jarige bestaan en in deze 40 jaar heeft het bedrijf vanzelfsprekend niet stilgestaan. Toen in 2019 werd besloten de huisstijl aan te passen, is TVE Reclameproducties gevraagd om deze nieuwe huisstijl in de praktijk door te voeren in de signing. Daarnaast is in 2022 het pand verder uitgebreid wat ook de benodigde nieuwe signing met zich meebracht.

 

Onderstaande elementen zijn aangepast naar de nieuwe huisstijl:

  • De diverse bedrijfsauto’s zijn voorzien van een nieuwe bestickering. Door het gebruik van full colour folies zijn de auto’s voorzien van de nieuwe huisstijl.
  • Buiten zijn de masten voorzien van nieuwe hoogformaat buitenbanieren. Hierbij is gebruik gemaakt van het materiaal polymesh voor een langere levensduur.
  • Op de buitengevel zitten diverse freesteksten gemaakt van dibond welke zijn voorzien van sticker materiaal. Door middel van afstandhouders zijn de panelen op de gevel gemonteerd. Er is gekozen om gebruik te maken van stickers om de kleur op de diverse buiten signing hetzelfde te houden.
  • Langs de weg staat een vrijstaand verlicht logo gemaakt van doosletters.
  • De reeds geplaatste zuil is voorzien van een nieuwe bestickering.
  • Op het parkeerterrein zijn de parkeerbordjes voorzien van nieuwe stickers.
  • Na de uitbreiding van het pand was vanzelfsprekend ook het vluchtplan aangepast. Het nieuwe vluchtplan is op forex panelen geprint en deze zijn op diverse plekken in het pand opgehangen.
  • Binnen is een wand voorzien van een tijdlijn met de geschiedenis van het familiebedrijf. De elementen zijn gemaakt van diverse soorten acrylaat. Er is extra diepte op de tijdlijn gecreëerd door de panelen aan zowel de voor- als achterzijde te voorzien van een print.

Als goede buur hielpen wij hen graag en dit heeft voor het 40 jarige bestaan geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Op naar de komende 40 jaar!