TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Verzenden en retourneren

Verzenden
Al uw bestelde producten worden op het door u gekozen adres bezorgd. Wanneer de verzendkosten bekend zijn worden deze zichtbaar in de winkelwagen. Wanneer de verzendkosten op nacalculatie staan worden deze bij de definitieve orderbevestiging met u gecommuniceerd.

Staat uw land van bestemming er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw keuze.

Annuleren van uw bestelling
Annuleren van uw bestelling is mogelijk zonder opgaaf van redenen. Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren als deze ‘in verwerking’ of ‘verzonden’ is. Als annuleren mogelijk is, zijn hieraan geen kosten voor uw verbonden.

Herroepingsrecht
Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk- en gepersonaliseerde producten.

Herroeping is mogelijk voor alle producten als het geen maatwerk- of gepersonaliseerde producten betreffen. U heeft het recht voor deze producten om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat u de goederen heeft ontvangen. U kunt de overeenkomst herroepen door een mail te sturen naar info@tve.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de mail van uw hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging. U heeft dan 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor uw rekening.

Verstuur uw goederen in originele verpakking met daarbij een kopie van het model formulier voor herroeping naar:

TVE Reclameproducties B.V.
Marie Curiestraat 10
5491 DD Sint-Oedenrode

U ontvangt zo spoedig mogelijk na ontbinding, uiterlijk 14 dagen nadat wij de producten hebben terug ontvangen, het aankoopbedrag terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij anders door u aangegeven.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerking en de werking van de goederen vast te stellen.