TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Verzenden en retourneren

Verzenden
Al de bestelde producten worden op het door jou gekozen adres bezorgd. Wanneer de verzendkosten bekend zijn worden deze zichtbaar in de winkelwagen. Wanneer de verzendkosten op nacalculatie staan worden deze bij de definitieve orderbevestiging gecommuniceerd.

Staat het gewenste land van bestemming er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw keuze.

Annuleren van een bestelling
Het annuleren van een bestelling is mogelijk zonder opgaaf van redenen. Het is niet mogelijk de bestelling te annuleren als deze ‘in verwerking’ of ‘verzonden’ is. Indien het annuleren van een bestelling kosten met zich mee brengt wordt dit altijd door TVE Reclameproducties gecommuniceerd.

Herroepingsrecht
Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk- en gepersonaliseerde producten.

Herroeping is mogelijk voor alle producten als het geen maatwerk- of gepersonaliseerde producten betreffen. Je hebt het recht voor deze producten om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen. Je kan de overeenkomst herroepen door een mail te sturen naar info@tve.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de mail hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor eigen rekening.

Verstuur de goederen in de originele verpakking met daarbij een kopie van het model formulier voor herroeping naar:

TVE Reclameproducties B.V.
Marie Curiestraat 10
5491 DD Sint-Oedenrode

Je ontvangt zo spoedig mogelijk na ontbinding, uiterlijk 14 dagen nadat wij de producten hebben terug ontvangen, het aankoopbedrag terug. De terugbetaling wordt gedaan met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt gedaan, tenzij anders doorgegeven.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerking en de werking van de goederen vast te stellen.