TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Qwic – winkelinrichting

Het fietsenmerk QWIC heeft een winkelconcept ontworpen welke zij graag uit willen rollen. Echter kon QWIC wel wat technische ondersteuning en advies gebruiken. Momenteel kwamen de diverse onderdelen voor de winkelaankleding van verschillende partijen. Hierin wekte TVE Reclameproducties de interesse, omdat wij het complete concept van de winkelaankleding konden produceren en monteren. Tijdens een bezoekje aan de showroom van TVE werd het plan besproken en vormgegeven. Rood Cycle Center in Zuid-Scharwoude was de eerste locatie waarmee de samenwerking voor een verdere uitrol tot stand kwam.

De volgende producten zijn in het winkelconcept toegepast:

  • Sfeerbeelden aan de wand (Easyfix textielframes)
  • Een pilaar ombouw (Easyfix textielframes)
  • Freesteksten
  • Podia van MDF om fietsen op te plaatsen

Om de winkelaankleding flexibel te houden is er is gekozen voor Easyfix textielframes, hierdoor kunnen beelden gemakkelijk worden verwisseld.

De winkelinrichting is tot stand gekomen middels een TVE Group samenwerking. Onze collega’s van Expocare hebben naast de productie van de podia ook de montage verzorgd. Wij zijn trots op het resultaat en inmiddels zijn wij volop bezig om het concept uit te rollen bij meerdere fietsenwinkels. Wij hopen dat de toekomstige dealers net zo tevreden zullen zijn als Rood Cycle Center in Zuid-Scharwoude.