Nedis

Een nieuw logo betekent dat ook alle indoor banners, wandbekleding, plafondaankleding, raamstickers, bewegwijzering en gevelreclame aangepast moet worden. Verschillende reclamematerialen werden vernieuwd en toegepast om het bedrijfspand van Nedis te restylen.

Inzet signingmaterialen

Nedis heeft in 2018 een nieuw logo geïntroduceerd. Volgens Nedis is samenwerken met hen samenwerken met echte mensen die je kent en er voor je zijn. Nedis vond het daarom van belang om een logo passend bij haar visie te creëren. Een nieuw logo betekent dat de overige reclamematerialen ook aangepast moeten worden. Tijd voor restyling van het bedrijfspand!
We hebben Nedis geholpen bij het ontwikkelen van reclamematerialen met een persoonlijke uitstraling. Uiteraard werd op alle materialen het nieuwe logo geplaatst. In overleg is gekozen voor functionele en kwaliteitsvolle materialen die passen bij de situatie en locatie van Nedis.

Montage op locatie

Een XXL geveldoek plaats je niet zomaar even… We hebben daarom de montage voor Nedis op locatie verzorgd. Naast het plaatsen van een XXL geveldoek hebben we ook de bestickering op ramen aangebracht, banners geplaatst, wandbekleding bevestigd, gevelreclame aangebracht en de in- en outdour bewegwijzering geplaatst.

Vast contactpersoon en samenwerking

Bij dit project waren visuele elementen en functionaliteit erg belangrijk. In samenspraak met Nedis is voor diverse materialen gekozen. Om alle werkzaamheden voor Nedis in goede banen te leiden, heeft de organisatie een vaste contactpersoon bij TVE. Onze contactpersoon kent de situatie van Nedis als geen ander en kan dus altijd een passend advies geven.

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige