Oil & Vinegar

Waar smaak, genieten en beleving centraal staan, speelt een krachtige visuele communicatie een grote rol. Zo ook bij Oil & Vinegar, een franchiseformule met smaakvolle culinaire cadeauwinkels in maar liefst elf verschillende landen. TVE draagt graag haar steentje bij aan de beleving van de klant in de winkels én daarbuiten. De campagnes en uitingen worden wereldwijd uitgezet.

Point of Sale en Signing

Uniek bij Oil & Vinegar zijn de culinaire geschenken uit vele delen van de wereld en het uitgebreide assortiment in olie en azijn. De beleving bij deze producten in de winkel is van groot belang. Door middel van visuele communicatiemiddelen zoals displays en posters (Point of Sale-materiaal) wil Oil & Vinegar deze beleving beïnvloeden. Binnen de visuele communicatie vallen onder meer 3-dimensionale reclame-uitingen of decoraties (signing).

Daarnaast worden er diverse middelen en materialen ingezet voor specifieke (offline) campagnes: van reboards tot A7-posters. ‘Impact’ en ‘stopping power’ zijn belangrijke kernwoorden binnen deze campagnes. Omdat er veel met foodfotografie gewerkt wordt, is de materiaalkeuze zeer belangrijk. De beelden moeten immers smaakvol en krachtig zijn, en het materiaal heeft hier een grote invloed op. Bij TVE hebben we, met onze jarenlange expertise en ervaring, een adviserende rol bij de materiaalkeuze. 

Customer journey

Ook de ‘customer journey’, de ‘reis’ die de klant aflegt in de winkel, is voor Oil & Vinegar erg belangrijk. Signing wordt toegepast om deze customer journey te ondersteunen: producten worden uitgelicht, er wordt verteld wat men met de producten kan maken en waar deze vandaan komen. Deze vorm van signing wordt door klanten als zeer positief ervaren.

Vast contactpersoon en samenwerking

Om alle werkzaamheden voor Oil & Vinegar in goede banen te leiden, heeft de franchise-organisatie een vaste contactpersoon bij TVE. Prettig, flexibel en duidelijk, zo geeft het bedrijf zelf aan. Bijkomend voordeel is dat onze contactpersoon de situatie van Oil & Vinegar als geen ander kent en dus altijd een passend advies kan geven.

Wilt u meer weten over visuele communicatie, Point of Sale-materiaal, signing of campagnes? Neem contact met ons op!

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige