Wilt u het interieur van uw kantoor, winkel of bedrijfspand aantrekkelijk vormgeven? Een boodschap die direct in het oog springt? Of uw muren zo bekleden zodat de sfeer van het interieur versterkt wordt? Dan is wandaankleding de oplossing! U heeft de keuze uit een ruim aanbod van materialen en de mogelijkheden van wandbekleding zijn bijna onbegrensd. 
TVE Reclameproducties verzorgt graag de wandaankleding van uw bedrijf. We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Professionaliteit, een aantrekkelijke boodschap en hoge kwaliteit staan hierbij centraal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom wandaankleding?

Kantoorruimtes, winkelpanden en bedrijfsruimtes sfeervoller aankleden door middel van wandbekleding. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden voor wandbekleding. Deze keuze is ook afhankelijk van de afwerking va uw wanden. Kiest u voor: 

  • een uitvoering als fotobehang;
  • decorwanden;
  • foto's op vinyl;
  • fotoprints of foto's gemonteerd in panelen.

Het is van belang dat de wandaankleding die u kiest visueel aantrekkelijk, krachtig en duidelijk van aard is. Als u gebruik wilt maken van een tekst, houd dan in uw achterhoofd dat deze niet te lang mag zijn. De boodschap moet in enkele woorden beschreven worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om geen teksten te gebruiken op de bekleding van uw wanden. Een afbeelding zegt wellicht meer dan duizenden woorden ooit zouden kunnen…

 
 
 

Wandebekleding

Foto- en decorwanden worden vaak ingezet als standwanden, afzetwanden, scheidingswanden en decordoeken. De wanden zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Welke soort voor uw doel het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren, zoals:

  • Wilt u een vaste of mobiele foto-/decorwand?
  • Betreft het een nieuw of bestaande wand?
  • Hoe groot moet de foto-/decorwand worden?
  • Welke uitstraling wilt u creëren?
  • Wat is de ondergrond waarop de foto gedrukt of gemonteerd moet worden?
  • Op welk materiaal wordt de afbeelding geprint of gemonteerd?

TVE Reclameproducties denkt graag met de inzet van uw foto- of decorwand mee. Samen bepalen we het materiaal voor uw wandbekleding. In ons experience center te Sint-Oedenrode kunt u ook een kijkje komen nemen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Advies wandaankleding

TVE Reclameproducties biedt een totaalpakket aan reclameproducties.  Alle zaken omtrent uw wandaankleding worden bij TVE Reclameproducties in eigen huis geproduceerd. Door een brede ervaring op het gebied van het produceren van wandaankleding, een zeer modern machinepark en eventuele montage kan TVE het one-stop-shopping concept uitdragen. Neem voor meer informatie over professionele wandaankleding contact op, we zijn u graag van dienst!