Wandaankleding

U wilt het interieur van uw kantoor, winkel of bedrijfspand aantrekkelijk vormgeven? Een boodschap die direct in het oog springt? Of aankleding van uw muren zodat de sfeer van het interieur versterkt wordt? Dan is wandaankleding de oplossing! U heeft de keuze uit een ruim aanbod van materialen en de mogelijkheden van wandbekleding zijn bijna onbegrensd.

TVE Reclameproducties verzorgt graag uw wandaankleding. We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Professionaliteit, een aantrekkelijke boodschap en hoge kwaliteit staan centraal. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom wandaankleding?

Kantoorruimtes, winkelpanden en bedrijfsruimtes worden sfeervoller wanneer men gebruik maakt van wandbekleding. Afhankelijk van de afwerking van de wand, kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden: een uitvoering als fotobehang, decorwanden, foto’s op vinyl, fotoprints of foto’s gemonteerd in panelen.

Wandaankleding moet visueel aantrekkelijk, krachtig en duidelijk van aard zijn. Als u gebruik wilt maken van een tekst, bedenk dan dat deze niet te lang moet zijn. De boodschap moet in enkele woorden duidelijk zijn. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om geen teksten te gebruiken op uw wandaankleding. Een afbeelding zegt wellicht meer dan duizenden woorden ooit zouden kunnen.

 
 
 

Wandaankleding

Soorten wandaankleding

Foto- en decorwanden worden vaak ingezet als een sfeervolle aankleding van een ruimte, als standwanden, afzetwanden, scheidingswanden en decordoeken. De wanden zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Welke soort voor uw doel het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren, zoals:

  • Wilt u een vaste of mobiele foto-/decorwand?
  • Betreft het een nieuwe of bestaande wand?
  • Hoe groot moet de foto-/decorwand worden?
  • Welke uitstraling wilt u creëren?
  • Wat is de ondergrond waarop de foto gedrukt of gemonteerd moet worden?
  • Op welk materiaal wordt de afbeelding geprint of gemonteerd?

Advies wandaankleding

TVE Reclameproducties biedt een totaalpakket aan reclameproducties.  Alle zaken omtrent uw wandaankleding worden bij TVE Reclameproducties in eigen huis geproduceerd. Door een brede ervaring op het gebied van het produceren van wandaankleding, een zeer modern machinepark en eventuele montage kan TVE het one-stop-shopping concept uitdragen. Neem voor meer informatie over professionele wandaankleding contact op, we zijn u graag van dienst!