Het zijn zware tijden. Allemaal proberen we onze weg te vinden in een situatie die niemand van ons al ooit heeft meegemaakt. Wij willen benadrukken dat onze gedachte in eerste instantie uitgaat naar de gezondheid van iedereen. Maatregelen zijn opgelegd vanuit de overheid ter bescherming van de samenleving als geheel met speciale aandacht voor de mensen voor wie Covid-19 een extra gevaar vormt, zoals ouderen en chronisch zieken. Met de producten die wij maken hopen wij een bijdrage te leveren aan de bewustwording en naleving van die maatregelen

TVE Reclameproducties heeft verschillende producten ontwikkeld voor winkels, overheidsinstanties en andere bedrijven om ervoor te zorgen dat zowel het personeel als bezoekers de richtlijnen van het RIVM naleven.. Wilt u daarover meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bestrijd het Coronavirus

Iedereen heeft andere wensen en bij TVE Reclameproducties denken we graag met u mee, zo kunnen we u een passend aanbod uit ons totaalpakket aan oplossingen bieden. Kwaliteit vinden we erg belangrijk en we laten met trots zien welke kennis we allemaal in huis hebben.

In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak!

 
 
 

Safety Producten

Safety Spots

Eenvoudige vloerstickers kunnen ervoor zorgen dat bezoekers van uw onderneming of overheidsinstantie voldoende afstand houden. De Safety Spots plaatst u in de looppaden, steeds op anderhalve meter afstand. De stickers worden geleverd in twee kleuren: een rustige kleur en een opvallende kleur. Op die manier wordt een grotere attentiewaarde voor de gebruiker gecreëerd. Wilt u ook in uw winkel de extra stap zetten om meer afstand tussen klanten te bewaren? Bestel dan direct de Safety Spots sticker.

Safety Screen

Uiteraard wilt u er ook voor zorgen dat uw personeel optimaal beschermd is tegen de risico’s van het coronavirus. Daarom heeft TVE Reclameproducties de Safety Screen geïntroduceerd. Dit is een transparant scherm dat eenvoudig kan worden opgehangen aan uw systeemplafond. Door de verzwaring aan de onderzijde blijft de Safety Screen vervolgens keurig op zijn plek hangen.

Hiermee biedt u optimale bescherming aan al uw kassapersoneel en baliemedewerkers én u verlaagt zo de kans dat uw personeel ziekt wordt. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Safety Stand

De maatregelen om het coronavirus te controleren, volgen elkaar in razendsnel tempo op. Wellicht is het voor u als ondernemer al lastig om deze maatregelen bij te houden én toe te passen. Ook voor bezoekers is het lastig om de maatregelen op te volgen. TVE Reclameproducties heeft hiervoor een ondersteunend product ontwikkeld. Zo kunt u uw bezoekers eenvoudig informeren over de maatregelen die gelden in uw bedrijf. Ontdek de Safety Stand! Ondertussen is de Safety Stand al uitgeleverd aan verschillende overheidsinstanties en franchises.

Met de Safety Stand biedt u uw bezoekers een eenvoudig overzicht van alle maatregelen die voor uw locatie gelden. Hierin is opgenomen:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Gelieve met pin te betalen;
  • Kom alleen, laat uw gezien thuis;
  • Deze locatie hanteert een bezoekerslimiet (met ruimte om zelf een getal in te vullen);
  • Desinfecteer uw handen regelmatig;
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Wilt u uw bezoekers ook optimaal informeren. Bestel dan nu een Safety Stand voor slechts € 29,95 (exclusief BTW en verzendkosten). Neem vrijblijvend contact met ons op.