Allround productiemedewerker

 

Ter versterking van ons team is TVE Reclameproducties op zoek naar een:

 

Allround productiemedewerker

(full time)

 

Als allround productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren, verpakken en logistieke handelingen van onze reclameproducties. Onder andere het verwerken, samenstellen, kwaliteitscontrole, verpakken en verzenden van de producten behoren tot je functie.

Nauwkeurigheid, initiatiefrijk, kwaliteitsgericht, een actieve werkhouding en daarnaast werken in teamverband zijn belangrijk. Ook bieden wij de mogelijkheid om je te leren onze diverse print- en afwerkingmachines te bedienen.

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een dynamische moderne werkomgeving waarin je je talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.  

Heb je ervaring in een andere sector, maar wel de drive om deze functie tot een succes te brengen? Ook dan maken wij graag kennis met je!

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers en met een zeer innovatief machinepark werkt TVE voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland.

Wij bieden je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (Sign-cao), de mogelijkheid tot interne opleidingen en een kans om deel uit te maken van een enthousiast en vooruitstrevend team.

Durf jij het aan om deze uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Vul het sollicitatieformulier in of mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Dhr. Renders.

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry

Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.