Ter versterking van ons team is TVE Reclameproducties op zoek naar een:

 

Administratief medewerk(st)er

(16 – 24 uur)

 

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Receptie en telefoon  
  • Beheren van mailbox(en) waar alle facturen binnenkomen
  • Controleren, coderen, verwerken van inkoopfacturen, voorbereiden betaalopdrachten en bewaking autorisatieproces
  • Ondersteunen in het factureringsproces
  • Ondersteunen van het team in reguliere en ad hoc werkzaamheden 
  • Overige voorkomende werkzaamheden in de financiële administratie

Wij zoeken een kandidaat die initiatiefrijk en flexibel is, affiniteit heeft met cijfers en die ervaring heeft in een soortgelijke functie, die staat voor kwaliteit, resultaatgerichtheid en accuratesse. Je bent een echte teamplayer met een flexibele, positieve en service gerichte instelling en in staat om zelfstandig te werken met een representatieve uitstraling alsmede uitstekende communicatieve vaardigheden. Een afgeronde MBO-opleiding of werkzaam op MBO-niveau zijn een pré, evenals kennis van Unit 4 Multivers.

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een dynamische moderne werkomgeving waarin je je talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.  

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers en met een zeer innovatief machinepark werkt TVE voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland.

Wij bieden je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot interne opleidingen en een kans om deel uit te maken van een enthousiast en vooruitstrevend team.

Durf jij het aan om deze uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Vul het sollicitatieformulier in of mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Mevrouw Verhoeven.

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry

Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.