Wanneer u op zoek bent naar een geschikte techniek om uw kleding of textiel te bedrukken, denk dan eens aan transferdruk. De bedrukte materialen zijn onder meer geschikt voor de wielersport, voetbal, basketbal, atletiek of motorsport. Deze techniek wordt daarom veelvuldig toegepast in de textiel- en sportsector. De techniek kan ook ingezet worden voor het bedrukken van vlaggen en banieren.

TVE Reclameproducties verzorgt graag het drukwerk van kleding en/of textiel voor uw bedrijf. We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Professionaliteit, een aantrekkelijke boodschap en hoge kwaliteit staan hierbij centraal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hoe werkt transferdruk?

We starten met het drukken van de gewenste reclame-uiting op papier. Deze papieren druk is de zogeheten transfer. Deze wordt gebruikt om het eindproduct te bedrukken. Met een zeer hoge temperatuur wordt de transfer op het gwenste product gedrukt. De hitte en de druk zorgen ervoor dat de bedrukking van de transfer loslaat en zich hecht op het product. Een voordeel van transferdruk is dat kleuren van kleding en textiel niet vervagen na het wassen. Er bestaan verschillende vormen van transferdruk:

  • Zeefdruk transfers
  • Digitale transfers
  • Keramiek transfers
  • Flex transfers
  • Sublimatie transfers

Transferdruk is geschikt voor:

 
 
 

Transferdruk

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit, een hoge productiesnelheid en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continue innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.