Textielframes

De textielframes van het merk EasyFix zijn een unieke combinatie tussen een doek van textiel en een aluminium profielraam. TVE Reclameproducties heeft gekozen voor de textielframes van het merk EasyFix vanwege de hoge kwaliteit en onbeperkte mogelijkheden. Het textielframe van EasyFix combineert een elegante uitstraling met de mogelijkheid om de visualisaties eenvoudig te verwisselen.

Easyfix textielframe

De hoogwaardige Easyfix textielframes maken gebruik van een Dispro Deco doek. De gebruiksmogelijkheden van het Dispro doek zijn onbeperkt. Laat uw boodschap duidelijk en scherp overkomen door dit frame te gebruiken in combinatie met fullcolour-textiel. De doeken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Daarnaast is het Dispro doek eenvoudig te reinigen. Het mag zelfs in de wasmachine! Met betrekking tot veiligheid is het doek ook brandwerend. De textielframes worden aangeboden in de vorm van een roll-up, quickbanner, presentatiewanden of spandoeken.

Praktisch textielframe

Tot slot wat praktische informatie: een textielframe weegt slechts 220 gram per vierkante meter en heeft een rolbreedte van 320 centimeter. De frames kunnen zowel op zichzelf staand als hangend aan de muur bevestigd worden. Extra opties zijn het toevoegen van een beeldscherm, ledverlichting of geluidreducerend materiaal.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze EasyFix textielframes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

 
 

Neem direct contact op

Invoer is geen geldig e-mailadres!
Invoer is geen geldig telefoonnummer!
Invalid entry

Bedankt voor uw bericht