Printpanelen.

 

Val op met printpanelen van TVE

Wilt u een boodschap uitdragen en is het belangrijk dat deze goed gezien wordt? Ga dan voor de hoogstaande kwalitatieve printpanelen van TVE. We hebben ruime ervaring met het bedrukken van de mooiste prints op verschillende soorten plaatmaterialen, en daarom is ook uw printpaneel in goede handen bij ons.

Multifunctioneel inzetbaar

Wilt u de plaatpanelen als gevelborden, decoratiewanden, bewegwijzering of als beurswanden gebruiken? Hoe u de printpanelen ook wilt gebruiken, met een printpaneel van TVE valt uw boodschap in ieder geval op. Wij denken graag mee met uw vraagstuk en adviseren u over de beste oplossing, materialen en formaten. Zo is het belangrijk om te weten of het printpaneel binnen of buiten gebruikt gaat worden. Ook is het goed om te weten hoe lang de print mee moet gaan en voor welke functie het gebruikt gaat worden. Op basis van deze input weten wij precies hoe we uw printpaneel perfect kunnen maken. 

Groot materiaalaanbod

We kunnen uw printpaneel op verschillende plaatmaterialen printen. We hebben daarbij twee opties: de paneelprints kunnen direct op het materiaal worden aangebracht, maar het is ook mogelijk om met (magneet)stickers te werken. Wat uw keuze ook is, wij hebben een groot aanbod aan materialen en afhankelijk van uw wens adviseren wij over het juiste materiaal. We kunnen onder andere printen op mdf, foamboard, berken-multiplex, forex, dibond, acrylaat en reboard. 

 
 
 

Printpanelen

Hoge kwaliteit

Bij TVE vinden we het belangrijk dat uw printpaneel aan de hoogste kwaliteit voldoet. Zo hebben we een uitgebreid machinepark met moderne en kwalitatief hoogwaardige printapparatuur. Door de productie in eigen beheer te houden kunnen we de kwaliteit controleren en we kunnen zelf de snelheid en flexibiliteit van uw bestelling bepalen. Uw printpaneel krijgt dus optimale aandacht en wij zorgen dat uw product enkel met de beste kwaliteit uitgeleverd wordt.

Wilt u meer weten over printpanelen? Neem dan gerust contact met ons op.