Wilt u opvallen met printpanelen? TVE Reclameproducties maakt de mooiste prints op verschillende plaatmaterialen. Denkt u hierbij aan gevelborden, decoratiewanden, bewegwijzering, beurswanden en meer... We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw vraagstuk. Wilt u het geprinte paneel buiten of binnen plaatsen? Wat is de functie van het paneel? En wordt deze eenmalig ingezet of wilt u het vaker (her)gebruiken? Samen bekijken we hoe we de best passende print op plaat oplossing voor u kunnen realiseren.

TVE Reclameproducties verzorgt graag het drukwerk van kleding en/of textiel voor uw bedrijf. We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Professionaliteit, een aantrekkelijke boodschap en hoge kwaliteit staan hierbij centraal. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bedrukte panelen

Bedrukte panelen kunnen in hoge mate bijdragen aan een professionele uitstraling. Bovendien is print op plaat zeer breed inzetbaar! Hoe gaat uw uw print op plaat product inzetten? Als:

  • Bewegwijzering
  • POS-materialen (instore retail – outdour)
  • Showbord
  • Beurswand
  • Scheidingswand
  • Decoratiewand
  • Of toch op andere wijze?

Waar u uw bedrukte panelen ook voor gebruikt, met print op plaat weet u zeker dat u gezien wordt! Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 
 
 

Print op plaat

Materiaal keuze print op plaat

Bij TVE printen we op verschillende plaatmaterialen. Hierbij hebben hanteren we twee technieken. We kunnen de paneelprints direct op het materiaal aanbrengen. Maar het is ook mogelijk om met (magneet)stickers te werken welke op het materiaal geplakt worden. Waar u ook voor kiest, wij bieden een ruime keuze aan materialen. Afhankelijk van uw doelstelling kiezen we het materiaal dat het beste bij uw bedrijf past. We printen onder andere op mdf, foamboard, berken-multiplex, forex, dibond, acrylaat en reboard.

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit, een hoge productiesnelheid en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continue innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE print kwalitatief hoogstaande materialen. Grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.