TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

ECO-logisch!

TVE Reclameproducties levert al jaren vele kilometers aan reclamemateriaal en zet zich daarbij zoveel mogelijk in om milieuvriendelijk te werk te gaan. Voor ons betekent dit niet alleen het verduurzamen van ons productieproces maar ook onze producten. Daarom hebben wij ons productassortiment uitgebreid met de ECO-logisch! materialen. Kiest u voor de materialen uit ons ECO-logisch! assortiment? Dan kiest u voor een milieuvriendelijkere keuze.

Het ECO-logisch! textiel is gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen en er zijn PVC vrije materialen beschikbaar als milieuvriendelijkere alternatieven. De materialen uit ons ECO-logisch! assortiment kunnen worden gebruikt als alternatief voor de ‘traditionele’ materialen. Wij willen u als klant de keuze geven om voor een milieuvriendelijkere optie te kiezen.

Een aantal voorbeelden van producten waarbij u kunt kiezen voor een milieuvriendelijkere variant zijn: vlaggen, banieren, spandoeken, (verlichte) peesdoeken, wandbekleding en zitzakken.

Ook zijn er diverse milieuvriendelijkere alternatieven voor stickers en panelen. Hierbij is de toepassing van invloed op de materiaalmogelijkheden. Heeft u een specifieke vraag dan adviseren wij u graag.

In onze brochure laten wij u graag kennis maken met deze materialen en uiteraard adviseren wij u graag om te kijken naar de beste alternatieven voor uw specifieke vraag of toepassing.

Wij bij TVE Reclameproducties zijn ervan overtuigd dat we met onze ECO-logisch! materialen een nieuwe en verbeterde stap zetten in de wereld van print en signing.

TVE Reclameproducties vindt dit (ECO)-logisch! en staat hier volledig achter. U ook?

Heeft u een specifieke vraag voor een milieuvriendelijker alternatief? Neem dan contact op met ons kantoor en wij kijken graag welke mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn.

Heeft u interesse om uw oude reclamematerialen te recyclen? Neem dan eens een kijkje bij onze TVE Recycle Service .