Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TVE Reclameproducties vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. We streven ernaar om continu de juiste balans te creëren tussen het uitvoeren van kernactiviteit en de verantwoordelijkheid ten aanzien van sociale context en het milieu.

TVE Reclameproducties is deelnemer van FIRA. Het platform FIRA verifieert informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen van bedrijven en instellingen. Met betrouwbare gegevens maakt FIRA dit onderwerp bespreekbaar.

Door middel van ons machinepark, productie- en inkoopbeleid, maar ook beheer en onderhoud van onze gebouwen investeert TVE Reclameproducties in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook in de sociale en maatschappelijke context neemt TVE haar verantwoordelijkheid.

In het machinepark wordt gewerkt met de meest energiezuinige machines. Tevens staat het produceren met groene materialen hoog op de lijst, met materialen gerecycled uit PET flessen en heeft het produceren met watergedragen inkten bij TVE zijn intrede gedaan, evenals het elektrisch rijden. Daarnaast is TVE compleet zelfvoorzienend door de inzet van zonnepanelen.