Techniek & toepassing

 

Techniek & toepassing

In de signwereld wemelt het van de ingewikkelde termen. Zo ook bij TVE. Voor ons spreken de meeste voor zich. UV-vlakbedprinten, sublimatiedruk en inktjetprinters… ze zijn aan de orde van de dag. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat het onze klanten soms duizelt. Daarom is het belangrijk dat wij voor hen de vertaalslag maken van techniek naar toepassing. Niet denken vanuit het product, maar vanuit de vraag wat je met dat product kunt.

Uiteraard blijft de techniek achter een toepassing enorm belangrijk. Sterker nog: al die ingewikkelde technieken vormen het hart van ons bedrijf. Geavanceerde machines dragen immers bij aan de productiesnelheid, de efficiëntie van werken en de kwaliteit van onze producten. En die procesoptimalisatie hebben we weer nodig om goed in te kunnen spelen op de vragen en verwachtingen van onze klanten.

Als expert op het gebied van drukken en printen delen we onze kennis graag met onze klanten. Want eerlijk is eerlijk: we zijn er zelf erg enthousiast over. En dus vertellen we er ook graag over. Neem nu UV-vlakbedprinten. Dat is een prachtige techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal soort inkt. Als deze inkt wordt blootgesteld aan UV-straling dan verhardt de inkt tot een soort plastic laagje. Deze vorm van printen heeft een heleboel voordelen. Zo is het met UV-vlakbedprinten mogelijk om met hoge snelheden te printen: tot wel 525 m2 per uur. De print heeft bovendien een zeer hoge kwaliteit (hoge resolutie) en is geschikt voor grote oppervlaktes.

Tot zover ons verhaal over de techniek. Wat u ermee kunt? Alle materialen realiseren waarbij een zeer hoge kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van belang zijn. Dat kan een beurswand zijn, maar ook een gevelplaat, een vlag, banier, POS-materiaal en nog veel meer.

De techniek van het UV-printen vinden wij de moeite waard om met u te delen. Maar wat veel belangrijker is: we geven u ook graag een goed advies over de oplossing die het beste bij úw doelstelling past. Dat kan UV-printen zijn, maar ook een andere techniek. Het is aan ons om steeds weer de vertaling voor u te maken van techniek naar toepassing. Wij adviseren u graag!