Een kijkje in ons bedrijf

Om de juiste sfeer en uitstraling te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes en/of locaties kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden. Een schitterende vlag met uw logo, banieren bedrukt met een sfeervolle afbeelding afgestemd op een bepaald thema of onderwerp.

Sinds 1981 zijn wij, TVE, gespecialiseerd in digitaal printen, zeefdruk en transferdruk. Deze druktechnieken zijn uitermate geschikt voor het produceren van vlaggen, banieren en promotionele doeken. Dit zijn uiteraard niet de enige producten die wij voor u kunnen verzorgen! Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Op deze internetsite vindt u informatie over ons bedrijf en onze producten.

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende afspraak maken, ons team staat voor u klaar!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in de gedragscode van TVE erg belangrijk! Wij proberen continu een juiste balans te creëren wat betreft het uitvoeren van de kernactiviteiten en het nemen van de verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de sociale context.

Onze visie

Het waarmaken van wensen, snelheid, kwaliteit en vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Een modern machinepark is uiteraard van belang. Nog belangrijker is een team van vaktechnisch fanatieke medewerkers. Een team met een doorzettermentaliteit, een team waarbij ‘kan niet' eigenlijk niet in het woordenboek voorkomt.

De combinatie van moderne apparatuur samen met vakbekwaam personeel op alle bedrijfsfronten. Dat is de grote kracht van TVE.

Wilt u meer informatie? Download de brochure

Download

 

Samenwerking

Fira

TVE Reclameproducties is actief in maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarmee ook deelnemer van FIRA. FIRA verifieert MVO-informatie van bedrijven en instellingen en maakt op deze wijze MVO bespreekbaar op basis van betrouwbare gegevens.

Sibon

SI’BON is dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen. Maar overkoepelend boekt SI'BON ook resultaten: veel studenten zijn enthousiast over de MBO beroepsopleiding Signmaker, samen met ons tot stand gebracht.

FESPA

TVE Reclameproducties is aangesloten bij FESPA Nederland. Dit is een organisatie voor producenten in de markt van visuele communicatie producten. Alle bedrijven die zich bezig houden met de vervaardiging van deze producten zijn welkom bij FESPA Nederland. FESPA werkt vanuit de basis gedachte dat we door het verbinden van ondernemingen en kennis, ondernemers helpen steeds in te kunnen spelen op de veranderende vraag van de markt.

S-BB  

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven. TVE Reclameproducties B.V. heeft erkenningen voor diverse functies en zet zich in om de kwaliteitsstructuur te onderhouden in het (beroeps)onderwijs.          

 

Over TVE

TVE, drukwerk met kwaliteit!

Bekijk hier de mogelijkheden