Rol op rol

 

Speciaal voor prints op rol of prints in XL-formaat

Op zoek naar een grootformaat-print, zoals een XL-geveldoek, festivalprint of podiumdoek? Dan is de rol op rol techniek wellicht perfect voor uw communicatie-uiting! De rol op rol techniek is bij uitstek geschikt voor prints op groot formaat en is met een maximale output van 525 m2 per uur ook nog eens erg snel. In zes verschillende kleuren, met 32 printkoppen en de toevoeging van wit of primer (indien gewenst) kunnen rollen met een breedte van maar liefst 3.20 meter met ieder gewenst ontwerp voor u worden geprint.

 

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continu innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Groot kleurengamma

De UV LED-printers maken gebruik van UV-inkt. Deze inkt wordt direct op het materiaal geprint. De rol op rol techniek garandeert daardoor een lange levensduur en is dus geschikt voor in- én outdoor-producten. De printers beschikken over een groot kleurengamma. Met deze printers is het mogelijk om op textielproducten of PVC te printen.

Waarvoor is rol op rol geschikt?

  • Grootformaat printen, bijvoorbeeld: XL-prints, XL-geveldoek, festivalprints, spandoeken, banieren, podiumdoeken, steigerdoeken, retailsigning.
  • Digitaal printen op PVC.
  • Zowel voor binnen- als buitengebruik.