XXL sublimatiedruk

 

XXL sublimatiedruk

De techniek van de XXL sublimatiedruk combineert een XXL visual met de haarscherpe kwaliteit van een foto. Of het nu gaat om grote prints op vlaggen, banieren of displays, TVE kan voor u een enorme variëteit aan (textiel)producties bieden, met een breedte tot 320 cm.

Continu verbeteren

Bij TVE gaan we voor een continue verbetering van ons productieproces. Dat doen we onder andere door het inzetten van moderne en geavanceerde machines. Hiermee wordt de productiecapaciteit steeds geoptimaliseerd. Uiteraard draagt dit bij aan de mogelijkheden van XXL sublimatiedruk.

 

 

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit, een hoge productiesnelheid en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continue innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Of u nu een grote oplage nodig heeft of slechts een paar doeken, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Waarvoor is sublimatiedruk geschikt?

  • Textiel, voor onder andere vlaggen, banieren, textielframes.
  • Plaatmateriaal, voor onder andere displays, bewegwijzering, decorwanden.
  • Zowel voor binnen- als buitengebruik.
  • XXL-prints met een beeld van fotokwaliteit.
  • Toepassingen waarbij een slijtvast product nodig is.