Xsensible showroom

In 2020 kwam de projectmanager van Xsensible na een aantal orders inspiratie opdoen in het TVE Experience Center. Hier wilde hij niet alleen inspiratie opdoen, maar ook kennis maken met het bedrijf zelf. Hij was voor zijn toenmalige project namelijk opzoek naar een one-stop-shopping leverancier voor de instore communicatie van Xsensible. Hieruit volgde een prettige en langdurige samenwerking met TVE.

Onlangs is de showroom in de CAST (een handelsplatform voor schoenen, mode en sport) te Nieuwegein compleet voorzien van de instore communicatie voor Xsensible. Dit is bij uitstek een mooie locatie waar alle dealers van dit exclusieve merk ontvangen worden. Juist daar wil je als merk goed voor de dag komen met een aansprekende en sfeervolle showroom.

De wanden zijn voorzien van Easyfix Double met Dispro Deco doeken. Deze zijn eenvoudig en snel te verwisselen in de bijbehorende frames waardoor het ook in de toekomst ideaal is om te gebruiken. Bovendien zorgt het voor een strak geheel in de winkel die de exclusiviteit en kwaliteit van Xsensible uitdragen.
Het plafond draagt een Easyfix LED systeem wat zorgt voor een erg bijzondere uitstraling en prettige verlichting. Ook hier zou in de toekomst eenvoudig het textieldoek vervangen kunnen worden voor een nieuw ontwerp.
Centraal in de showroom is er gekozen voor freesletters van acrylaat. In combinatie met de Easyfix frames en voorzien met het logo, zorgen ze voor een professionele identiteit van het merk Xsensible.

De wanden zijn voorzien van Easyfix Double met Dispro Deco doeken. Deze zijn eenvoudig te verwisselen in de bijbehorende frames waardoor het ideaal is om te gebruiken.

 Geïnspireerd door dit project?

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige