Black Friday

 

Bereid u voor op Black Friday met de reclame- en promotiemiddelen van TVE Reclameproducties. Black Friday is inmiddels niet meer weg te denken in Nederland. Nog steeds neemt deze speciale dag, die vooral gezien wordt als een dag met hoge kortingen en stuntprijzen, toe in populariteit. Omdat elke winkelier zijn acties maar al te graag onder de aandacht brengt, wordt er ook ontzettend veel reclame gemaakt. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat potentiële klanten voorbijlopen. Ze gaan er immers vanuit dat er geen speciale korting is.

TVE Reclameproducties denkt graag met u mee en heeft de voorbereiding alvast voor u gedaan. In onze webshop hebben we standaard Black Friday artikelen toegevoegd. Deze zijn algemeen te gebruiken zodat uw klanten weten dat u speciale aanbiedingen presenteert. Uiteraard staan we ook voor u klaar om uw eigen ontwerpen te drukken op het materiaal dat u kiest. Of het nu gaat om posters, kortingsvouchers, raamstickers, spandoeken of vlaggen. Plaats gerust uw order of neem contact met ons op als u advies of hulp wilt. Wij helpen u graag.

 Alle Black Friday materialen bekijken

Black Friday promotiepakket: 15% korting
Naast de standaard Black Friday producten bieden wij ook standaard promotiepakketten aan. TVE heeft diverse standaard Black Friday producten voor u gebundeld en hiermee 4 verschillende pakketten voor u samengesteld. Als u kiest voor een van onze standaard promotiepakketten dan ontvangt u een korting van 15% t.o.v. onze ‘losse’ standaard Black Friday producten.

Black Friday raamstickers
Onze Black Friday raamstickers zijn ideaal om de ruimte op uw winkelruit te benutten en klanten te laten weten dat u ze iets bijzonders te bieden heeft. De stickers vallen altijd op en zijn eenvoudig aan te brengen. U kunt er zelfs een speels geheel van maken als u meerdere stickers op verschillende hoogtes en anders gekanteld plakt. Ook handig is dat de stickers na Black Friday eenvoudig te verwijderen zijn zonder ernstige plakresten achter te laten.

Let op: er zijn verschillende kortingen te bestellen. Wij hebben het werk al voor u gedaan: u hoeft alleen nog maar te selecteren welke korting bij u van toepassing is.

Black Friday beachflags
Heel veel duidelijker dan dit wordt het niet. Wanneer u de Black Friday beachflags voor uw pand plaatst, zullen alle voorbijgangers weten dat u Black Friday aanbiedingen heeft. Een beachflag is groot, dynamisch en kan buiten uw winkel geplaatst worden waardoor klanten het al van een aanzienlijke afstand zullen opmerken.

Black Friday kioskvlaggen
Hang de vlag maar uit! Laat uw klanten in de hele winkelstraat weten dat Black Friday deals bij u te scoren zijn. U prikt de kioskvlag zo in uw vlaggenhouder en hij is direct zichtbaar voor iedereen, zelfs aan het eind van de straat.

Black Friday posters
Kiest u liever voor de klassieke charme van posters? Dan zijn onze Black Friday posters voor u een uitkomst. Hier hoeven we niet veel over te vertellen. Je plakt ze zelf met het grootste gemak op de deur, uw counter of prikt ze in het prikbord.

Black Friday spandoeken
Trek de aandacht met een Black Friday spandoek! “Waar een groot spandoek hangt, moet wel iets interessants gebeuren”, zullen uw klanten denken. Voor u het weet staan ze bij u binnen om uw Black Friday acties te bekijken.

Black Friday gevelvlaggen
Natuurlijk hebben we ook de populaire gevelvlaggen in het Black Friday assortiment opgenomen. Het zijn de meest voorkomende vlaggen en vinden altijd wel een mooi plekje aan uw winkelpand. Ze wapperen mee in de wind en krijgen daardoor een dynamisch effect wat zorgt voor een extra attentiewaarde.

Black Friday stickervellen
Geef uw actie per product duidelijk weer door de Black Friday actiestickers te gebruiken. Op het witte vak kunt u eenvoudig zelf uw actieprijs noteren met bijvoorbeeld een zwarte marker. Hierdoor weten uw klanten precies welke producten specifiek in de aanbieding zijn en zullen ze sneller overgaan tot een aankoop ervan.

Black Friday Wobbler
Maak uw acties duidelijk zichtbaar door de Black Friday Wobbler te gebruiken. U bevestigt de wobbler in een handomdraai aan uw schappen en klanten zal het direct opvallen. Daarnaast heeft u in het witte vak de mogelijkheid om zelf een korting of prijs op te schrijven met bijvoorbeeld een zwarte marker.

Gepersonaliseerde Black Friday producten
Bent u inmiddels geïnspireerd door onze standaard producten en wilt u liever gepersonaliseerde Black Friday producten met bijvoorbeeld uw eigen logo, huisstijl of specifieke acties? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Wij maken alles mogelijk, ook uw eigen Black Friday actiematerialen!

 Contact opnemen met TVE Reclameproducties

 Alle Black Friday materialen bekijken

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige