Scheidingswanden

Goed nieuws! Er zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd. In winkels, horecagelegenheden, musea, bibliotheken en andere locaties met doorstroom van bezoekers is 1,5 meter afstand de regel. De aankomende vakantieperiode en het prachtige weer zorgen ervoor dat de terrassen vollopen. Een uitdaging om voldoende tafels beschikbaar te stellen én tussen die tafels minimaal anderhalve meter afstand te houden.

Of toch niet? Wilt u ook graag op verantwoorde wijze meer gasten op uw terras of in uw restaurant verwelkomen? Met de scheidingswanden van Easyfix kan het! U hoeft uw tafels dan niet op anderhalve meter afstand van elkaar te plaatsen. De Easyfix Safety Walls voorkomen verspreiding van het coronavirus. Uw gasten kunnen verantwoord genieten. Uw personeel en uzelf kunnen veilig aan het werk. De scheidingswanden zijn toepasbaar op verschillende plekken: binnen in het restaurant en buiten op het terras.

De Easyfix Safety Walls zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De wanden zijn custom made. Het formaat en de eventuele opdruk worden door u bepaald. Het systeem is eenvoudig te monteren en toepaspaar in diverse opstellingen: vrijstaand op de grond, op een tafel, hangend aan het plafond of door middel van klemmen aan de rand van een tafel. De Easyfix Safety Walls met PVC doek kunnen worden gereinigd met een vochtige doek en ontsmettingsmiddel.

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige