Safety producten

Momenteel bevinden wij ons in een 1,5 meter samenleving. Door deze afstand te bewaren, kan de verspreiding van corona tegen worden gegaan. Alleen samen kunnen we de komende periode doorkomen. Daarom is voor u een aantal Safety producten ontwikkeld. Niet alleen om de afstand te communiceren en realiseren, maar ook om de veiligheid van uw klanten, uw personeel en uzelf te waarborgen.

Direct naar ons assortiment? Klik dan hier!

Safety Hygiëne Display

Uw handen reinigen was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de Safety Hygiëne Display kunt u eenvoudig uw handen reinigen zonder water. Plaats de display bij binnenkomst voor bezoekers of personeel. Er is een vrijstaande variant en een balivariant beschikbaar.

Diverse Safety Screens

Bescherm uw personeel, en uzelf, eenvoudig met Safety Screens. Deze screens zijn toepasbaar op verschillende plekken en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Safety Screen Staand
De staande safety screen wordt ondersteund door kruisvoetjes en is gemaakt van helder acrylaat.

Safety Screen Hangend
Hang de Safety Screens eenvoudig op met de meegeleverde systeemplafondclips en -haken van 30cm. Ook deze screens zijn gemaakt van helder acrylaat.

Safety Screen Karton
Als lichtgewicht scheidingswand is de kartonnen Safety screen ontwikkeld. Een wand van gerecycled karton en een raam van transparant PVC.

Safety Screen Soft
U kunt er ook voor kiezen om een transparant scherm van dun en zacht PVC materiaal te bestellen. De Safety Screen Soft wordt aan de bovenzijde voorzien van ophangogen en de formaten kunnen door u worden bepaald.

Easyfix Safety Wall

Een custom made afscheidingswand om tafels en bureaus te scheiden. De Easyfix Safety Wall is bij uitstek geschikt voor kantoorruimtes, scholen, kantines en restaurants. U bepaalt het formaat en de eventuele opdrukt van de afscheidingswand. Het Easyfix systeem is eenvoudig te monteren en toepasbaar in diverse opstellingen.

  • Easyfix Safety Wall transparant: gemaakt van een zwart of zilver aluminium profiel met een transparant PVC doek.
  • Easyfix Safety Wall bedrukt: gemaakt van een zwart of zilver aluminium profiel met een transparant PVC doek voorzien van een eigen print.
  • Easyfix Safety Wall akoestisch: gemaakt van een zwart of zilver aluminium profiel met twee geprinte textieldoeken en een akoestische vulling.

Bestel uw Safety producten snel een voordelig via de link hieronder.

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige