Festivalprint.

 

Promoot uw festival

Organiseert u binnenkort een festival en wilt u dat bezoekers optimaal genieten van de sfeer en juiste informatie? Met een festivalprint bestelt u uw promotie geheel op maat. U heeft een ruim aanbod om uit te kiezen en al uw wensen zijn bespreekbaar. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en met de juiste festivalprint heeft u een professionele en bijzondere uitstraling en sfeer die past bij uw festival.

Verschillende materialen

Afhankelijk van uw wensen en gebruik adviseren wij u graag over de juiste materialen voor uw festivalprints. Materialen die we onder andere aanbieden zijn: Dispro decodoek, Vlaggendoek, Pvc meshdoek, Frontlit pvc doek, Zelfklevend Vinyl, Non woven, Vloervinyl, Dibond, Acrylaat, Berken multiplex, reboard, Forex, Gerefineerd mdf en Foamboard. Afhankelijk van het gekozen materiaal worden er ook bijbehorende technieken ingezet om uw festivalprint helemaal naar wens te maken. Mogelijke technieken zijn: XXL sublimatiedruk, UV vlakbedprinten, UV op rol, digitaal printen, sublimatiedruk, transferdruk, frezen of automatisch snijden.

Tips voor uw festivalprint

Uiteraard wilt u de juiste sfeer creëren en dat kan prima met festivalprints in uw eigen huisstijl. Wilt u bezoekers ook informeren, dan is het belangrijk dat de boodschap in een oogopslag duidelijk is en vertelt wat bezoekers moeten weten. Te lange teksten worden al snel overgeslagen en daarmee gaat uw belangrijke informatie wellicht verloren. Kies dus voor korte maar krachtige boodschappen die zijn vormgegeven in de huisstijl van uw festival. 

 
 
 

Festivalprint.

Maatwerk advies

Uw festivalprint is maatwerk, en daarom adviseren we u graag over de juiste materialen, productietechnieken en eindresultaten. We hebben niet voor niets jarenlange ervaring met het maken van festivalprints. We kennen de vraag en behoefte voor de signing, uitstraling en benodigdheden voor een festival en adviseren u daar graag over. We ontwikkelen uw festivalprints in eigen productie en beheer, en kunnen daarom een hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit garanderen.

Wilt u meer weten over festivalprints? Neem dan gerust contact met ons op.