Evenementenprint.

 

Maak de juiste reclame voor uw evenement

Staat er binnenkort een evenement op het programma en wilt u bezoekers de juiste informatie bieden? Dan is een evenementprint het ideale promotiemiddel én sfeermaker. Met een evenementprint is uw promotie helemaal naar uw wens en huisstijl gemaakt. Er is een ruim aanbod aan keuzes en materialen en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Met de juiste evenementenprints maakt u de juiste sfeer, geeft u bezoekers de juiste informatie en kunt u uw huisstijl helemaal doorvoeren tijdens uw evenement.

Verschillende materialen

Afhankelijk van uw wensen en gebruik adviseren wij u graag over de juiste materialen voor uw evenementenprints. Materialen die we onder andere aanbieden zijn: Dispro decodoek, Vlaggendoek, Pvc meshdoek, Frontlit pvc doek, Zelfklevend Vinyl, Non woven, Vloervinyl, Dibond, Acrylaat, Berken multiplex, reboard, Forex, Gerefineerd mdf en Foamboard. Afhankelijk van het gekozen materiaal worden er ook bijbehorende technieken ingezet om uw festivalprint helemaal naar wens te maken. Mogelijke technieken zijn: XXL sublimatiedruk, UV vlakbedprinten, UV op rol, digitaal printen, sublimatiedruk, transferdruk, frezen of automatisch snijden.

 
 
 

Evenementenprint.

Tips voor uw evenementenprint

Het is belangrijk om de juist sfeer te creëren zodat bezoekers optimaal kunnen genieten van uw evenement. Daarom adviseren wij u om uw evenementprint geheel in uw eigen huisstijl te laten bedrukken. Daarnaast is het bij informatieprints belangrijk dat u de teksten kort houdt, zodat bezoekers niet afgeleid raken en toch de belangrijke informatie binnenkrijgen die u wilt verschaffen. Kies dus voor korte maar krachtige boodschappen die zijn vormgegeven in de huisstijl van uw evenement. 

Maatwerk advies

Een evenementprint wordt altijd op maat voor u gemaakt, daarom adviseren we u vooraf graag over de juiste materialen voor het gebruik dat u in gedachten heeft. We hebben niet voor niets jarenlange ervaring met het maken van evenementenprints. Daardoor weten we wat u nodig heeft, wat de behoefte van evenementbezoekers is en hoe we uw huisstijl optimaal kunnen representeren. We ontwikkelen uw evenementprints in eigen productie en beheer, en kunnen daarom een hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit garanderen.

Wilt u meer weten over onze festivalprints? Neem dan gerust contact met ons op.