Duurzame vlaggen, duurzame banieren en duurzame beachflags zijn in diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar bij TVE Reclameproducties. U kunt duurzame vlaggen inzetten voor verschillende doeleinden, zoals (sport)evenementen, beurzen en festivals. TVE Reclameproducties bedrukt duurzame reclamevlaggen volgens uw wens en wij monteren deze graag op locatie voor u. Samen dragen we ons steentje bij aan een milieuvriendelijkere wereld.

TVE Reclameproducties geeft gericht advies over de duurzame mogelijkheden van vlaggen, banieren en beachflags. Professionaliteit, milieuvriendelijkheid en een hoge kwaliteit staan centraal. Neem contact op voor meer informatie en ontdek welke duurzame reclamevlag bij jouw maatschappelijk verantwoordde bedrijf past.

Duurzaam bedrukte vlaggen

TVE Reclameproducties biedt vlaggen, beachflags en banieren van uitstekende én duurzame kwaliteit. Onze vlaggen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bij het bedrukken en/of printen maken we gebruik van duurzame, hoogwaardige inkten en materialen. Een paar voorbeelden van de duurzame vlaggen die u bij ons kunt bestellen zijn:

Reclamevlaggen en banieren

Promoot uw bedrijf, merk of product met een reclame-uiting geprint op duurzame reclamevlaggen of banieren. Zowel de vlaggen, als de banieren, hebben een lange levensduur, zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik. De ontwikkeling van een duurzame vlag of duurzame banier begint bij uw wensen: wilt u de banier aan uw gevel bevestigen of kiest u voor een vlag die u kunt ophangen of op de grond kunt plaatsen? Welke boodschap wilt u brengen en voor welke gelegenheid heeft u de vlag of banier nodig? Of het nu gaat om meer attentiewaarde voor uw winkel, evenement, festival, merk, dienst of aanbieding, wij zijn u graag van dienst!

Beachflags en deco-vlaggen

Strandvlaggen, ookwel beachflags of deco-vlaggen, zijn zeer eenvoudig en snel te (de)monteren. De vlaggen zijn flexibel, licht van gewicht en makkelijk op te zetten. Een strandvlag, beachflag of decovlag is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft een hoge attentiewaarde. TVE Reclameproducties kan uw vlag ontwerpen of u levert een eigen design aan. De vlaggen worden full colour geprint op hoogwaardig glanspolyester. U bent verzekerd bent van hoge kwaliteit. Er zijn tevens diverse accessoires voor de beachflags verkrijgbaar, zoals:

  • Grondboor
  • Parasolvoet (kan gevuld worden met water)
  • Betonvoet
  • Standaard (eventueel met waterzak)
  • Draagzak
 
 
 

Duurzame vlaggen

Duurzaamheid

Bij TVE vinden we duurzaam ondernemen erg belangrijk. We maken dan ook gebruik van zonnepanelen om ons machinepark van energie te voorzien en bieden de mogelijkheid om vlaggen uit ‘groen’ textiel te bestellen. Dat textiel wordt vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Door gebruik te maken van ‘groen’ textiel dragen we ook bij aan de vermindering van plastic afval.

Ontdek de mogelijkheden

Iedereen heeft andere wensen en bij TVE Reclameproducties denken we graag met u mee, zo kunnen we u een passend aanbod uit ons totaalpakket aan duurzame oplossingen bieden. Kwaliteit vinden we erg belangrijk en we laten met trots zien welke kennis we allemaal in huis hebben.

In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak!