Ziet u het al voor u? Uw product gepresenteerd op een prachtige en kleurrijke display. Met de hoogwaardige displays van TVE Reclameproducties kunt u eenvoudig uw product op verschillende locaties onder de aandacht van uw publiek brengen. TVE vervaardigt displays in diverse materialen zoals:

  • Textiel
  • Karton
  • Hout
  • Kunststof.

Displays; in verschillende soorten en maten

Een display zorgt ervoor dat uw product of reclamefolder nog meer opvalt. De mogelijkheden van displays zijn eindeloos; Van vloerdisplay tot toonbankdisplay of driedimensionale display… displays kunnen in vele vormen en maten uitgevoerd worden. Een display kan dienen als houder voor bijvoorbeeld uw product of reclamefolder. Displays zijn met name geschikt voor instore retail, beurzen, festivals en evenementen.

Displaysystemen

Vergis u niet, een display verschilt van een displaysysteem. Onder display verstaan we een houder voor uw product of reclamefolder. Wanneer we spreken over een displaysysteem, bedoelen we daarmee onder andere bannersystemen, stoepborden en plafondhangers.

De meest voorkomende displaysystemen zijn de quickbanner en de roll-up banner. Displaysystemen zijn zeer geschikt als point-of-sale materiaal of om in te zetten op beurzen en congressen. Vestig de aandacht op uw boodschap of product! Displaysystemen zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen. Ideaal voor productpresentaties en om informatie te verschaffen.

 
 
 

Displays

Waar kan TVE u bij helpen?

Bij TVE Reclameproducties beschikken we over een uitgebreid machinepark, met moderne en kwalitatief hoogwaardige printapparatuur. We realiseren al het printwerk dan ook zelf. Op die manier houden we de controle over de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waarmee we uw producten leveren. Daarnaast vinden we service en persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom staan we op vele verschillende manieren voor u klaar. Voor uitgebreid, persoonlijk en maatgericht advies kunt u met ons een afspraak maken. Wij helpen u graag verder! Het resultaat? Een continue aandacht voor uw product en displays van de beste kwaliteit. Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van displays? Neem contact met ons op!