Citymarketing

U wilt uw stad of dorp graag aantrekkelijk maken voor uw inwoners en dit op een heldere manier aan hen communiceren. TVE Reclameproducties denkt graag met u mee over diverse mogelijkheden om uw stad sfeervol aan te kleden en te promoten. Bijvoorbeeld door het plaatsen van banieren, vlaggen, XL prints of bouwhekdoeken.

Eigen ontwerp citymarketing

Door gebruik te maken van citydressing, kleed u uw stad, dorp of gemeente sfeervol aan en krijgt deze een eigen gezicht. Wij kunnen uw drukwerk en outdoor promotiematerialen ontwerpen of u kunt een eigen design aanleveren.

Producten citymarketing

Bij citymarketing draait het om de beste mix van activiteiten en inzet van communicatiemiddelen op het juiste moment. Via vlaggen, banieren en spandoeken kunt u uw herkenbare sfeer of boodschap eenvoudig verspreiden en de nieuwsgierigheid van nieuwe en potentiële bezoekers opwekken. Daarnaast kan citydressing het doel hebben om de betrokkenheid van bedrijven en bewoners te vergroten.

Een greep uit de citymarketingproducten die TVE Reclameproducties u biedt:

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV  is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Wilt u meer weten over citymarketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

 
 

Neem direct contact op

Invoer is geen geldig e-mailadres!
Invoer is geen geldig telefoonnummer!
Invalid entry

Bedankt voor uw bericht