Laat uw bouwproject opvallen met gepersonaliseerde bouwborden en bouwdoeken. Verspreid informatie over het bouwproject via de veiligheidshekken die om uw bouwperceel staan. In een handomdraai tovert u dat saaie veiligheidshek om tot een full-color reclameboodschap!

Verzorging van bouwborden en bouwdoeken

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand bouwbord of bouwdoek? Dan bent u bij TVE Reclameproducties aan het goede adres. Wij ontwikkelen bouwborden en/of bouwdoeken precies naar wens. Van grote oplages tot één enkel bouwbord dat de aandacht trekt, we helpen u graag verder. We starten met prikkelend ontwerp. Aangeleverd door u of door ons ontwikkeld. Als alle partijen tevreden zijn over het ontwerp, ontwikkelen we de bouwborden en bouwdoeken in ons eigen, innovatieve machinepark. De bestelling wordt op de gewenste locatie geleverd en u kunt er voor kiezen om ook benodigde accessoires bij uw bouwbord of -doek te bestellen. Op die manier zijn we u van A tot Z van dienst met een product dat aan al uw eisen voldoet!

Wat we voor u kunnen betekenen?

  • We ontwerpen bouwborden en bouwdoeken;
  • We ontwikkelen bouwborden en bouwdoeken in ons eigen machinepark;
  • We leveren in zowel kleine als grote oplagen;
  • We leveren desgewenst benodigde accessoires;
  • Ons montageteam plaatst de bouwborden of bouwdoeken;
 
 
 

Laat uw bouwbord ontwikkelen

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Daarnaast vinden we service en persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom staan we op vele verschillende manieren voor u klaar. Voor uitgebreid, persoonlijk en maatgericht advies kunt u een afspraak met ons maken. Wilt u meer weten over bouwborden en bouwdoeken voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.