Beurswanden en mobiele systemen voor uw beursstand zijn er in vele verschillende vormen en maten. TVE Reclameproducties heeft een zeer lichtgewichte beurswand ontwikkelt; genaamd Wonderwall. Alle presentatiewanden van Wonderwall zijn lichtgewicht, eenvoudig te monteren en in te klappen.

Van ontwerp tot de montage van uw beurswand. Het creatieve team van TVE Reclameproducties gaat graag met uw ideeën aan de slag. Wij voorzien u van professioneel advies en gaan deskundig te werk. In overleg wordt bepaald wat uw beursstand moet uitstralen, hoe u uw product of bedrijf promoot en welke materialen gebruikt worden.

Beurswanden als presentatiesysteem

Wonderwall biedt een presentatiesysteem met een bijzonder slim ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op een koffer die u als een wand openklapt. Na het openklappen hoeft u alleen de panelen op de juiste plaats te zetten en de verstevigingsstukken te bevestigen aan de zijkant. Het presentatiesysteem is dan ook zeer eenvoudig, en zonder gereedschap, op te bouwen. De beurswand bestaat uit zes vlakken die in een drieluik staan en op die manier stabiliteit geven aan het presentatiesysteem. De wand heeft geen extra losse onderdelen en is een unieke, supersnelle alles-in-een-oplossing voor uw beurs, evenement of congres. Meer weten over hoe u onze presentatiesystemen besteld? Neem contact met ons op of bestel direct in onze webshop.

 

 
 
 

Beurswand

Standbouw

Wanneer u uw bedrijf of product op een beurs wilt promoten, dan is professionele standbouw zeer gewenst om een degelijke en betrouwbare uitstraling te bewerkstelligen. Uw stand is uw visitekaartje en geeft uw bedrijfsidentiteit weer. Standbouw kent ongekende mogelijkheden, maar moet niet onderschat worden! Neem contact op voor meer informatie over standbouw. TVE Reclameproducties is u graag van dienst.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Daarnaast vinden we service en persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom staan we op vele verschillende manieren voor u klaar. Voor uitgebreid, persoonlijk en maatgericht advies kunt u een afspraak met ons maken.

Wilt u meer weten over beurswanden en/of presentatiewanden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.