Banieren

Banieren zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Een banier kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals (sport)evenementen, beurzen en festivals. TVE Reclameproducties bedrukt banieren naar uw wensen. Montage van banieren behoort tot de diverse mogelijkheden!

Soorten bedrukte banieren

TVE Reclameproducties biedt u banieren van goede kwaliteit. Bij het printen maken we gebruik van hoogwaardige (water gebaseerde) inkten en materialen. Een paar voorbeelden van de banieren die u bij ons kunt bestellen:

  • Reclamevlaggen
  • Mastvlaggen
  • Beachflags

Uw boodschap of huisstijl wordt door de inzet van banieren optimaal naar buiten uitgedragen. TVE Reclameproducties is gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van banieren op hoogwaardig glanspolyester.

Banieren: accessoires en montage

Om uw banieren goed te kunnen bevestigen verkopen wij ook diverse accessoires, zoals vlaggenmasten en vlaggenstokken. Deze kunnen desgewenst door ons montageteam voor u aangebracht worden.

Eigen ontwerp banieren

Bij TVE Reclameproducties kunt u uw eigen design aanleveren of uw vlag door ons laten ontwerpen. Omdat de banier op maat wordt gemaakt, kan het formaat en afwerking altijd besproken worden. U kunt de banieren laten printen met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Ook kunt u kiezen voor een opvallende reclamevlag of banier met sfeer.

 
 
 

Banieren.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze banieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.