Autostickers zijn een effectief middel om met uw auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen reclame te maken. Door de hoge attentiewaarde en beweegbaarheid van dit ‘rijdende visitekaartje’ kunt u de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf vergroten. Er zijn verschillende manieren om uw voertuig te van reclame te voorzien:

  • Bestickeren;
  • Beletteren;
  • Carwrapping (volledig inpakken

TVE Reclameproducties verzorgt graag uw de bestickering van uw bedrijfsauto. We geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Professionaliteit, innoverende autostickers en hoge kwaliteit staan centraal. Neem contact op voor meer informatie.

Bestickeren

U kunt  uw voertuig voordelig voorzien van autoreclame met autostickers. De stickers zijn van hoge kwaliteit en geven een professionele uitstraling. Stickers zijn bij uitstek geschikt om uw voertuig van een logo of aansprekende kleuren van bijvoorbeeld uw huisstijl te voorzien

Beletteren

Autoreclame in de vorm van belettering wordt ook wel autobelettering genoemd. Door middel vanBij autobelettering wordt gebruik gemaakt van in  contour gesneden letters die specifiek voor de klant ontworpenstickers  zijnin de vorm van letters wordt uw. Uw voertuig wordt voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of contactgegevens.

Carwrapping

Door middel van carwrapping kunt u uw voertuig een volledig nieuwe look geven. Uw auto wordt tijdens het carwrappen voorzien van een hoogwaardige folie voorzien. Deze folie is in verschillende varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld mat, satijn of hoogglans. Carwrapping geeft uw voertuig een professionele uitstraling en geeft u de mogelijkheid om van het gehele volledige voertuig gebruik te maken voor uw autoreclame. Zo kunt u uw huisstijl, kunstvorm, striping of  en bijbehorende een gewenst kleurenpalet  optimaal tot haar recht laten komen.                    

 
 
 

Autostickers

Tips autobestickering

Autoreclame moet kort, en krachtig en duidelijk van aard zijn. De potentiële klant moet in één oogopslag weten wat u met uw bedrijf aanbiedt en hoe men contact kan opnemen. Zorg daarom voor een duidelijke boodschap en lay-out met opvallende call-to-action. en geef helder aan welke actie de lezer moet ondernemen.

Advies auto stickers

TVE Reclameproducties kan u helpen bij het beletteren van uw voertuig. We denken graag met u mee en geven gericht advies over de mogelijkheden van autobelettering. U wilt immers dat uw voertuig opvalt en de autobelettering perfect verzorgd is. Neem voor meer informatie over professionele autostickers contact op.