Afstuderen en stage

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Dat weet je nooit zeker. Het begint bij de juiste keuze maken en dat moet je zelf doen. Het is een stuk eenvoudiger wanneer je weet hoe het er op de arbeidsmarkt aan toe gaat. Maak daarom tijdens je studiejaren kennis met de breedte van jouw vakgebied. Gebruik stages om de verschillende onderdelen te ontdekken en om te kijken wat bij jou past. Toets de theorie uit de boeken aan de dagelijkse praktijk. TVE Reclameproducties is geschikt voor zo´n grondige verkenning. Je komt elke dag in aanraking met uiteenlopende zaken, bij klanten die tot allerlei branches behoren. Die diversiteit, het boeiende aan het vak, vind je bij TVE Reclameproducties.

TVE is een ideaal bedrijf om stage te lopen of om invulling te geven aan je afstudeerproject. De contacten zijn er erg gevarieerd en je komt in aanraking met alle onderdelen die te maken hebben met reclameproducties. Een goede basis dus voor je verdere loopbaan. TVE zorgt voor goede begeleiding vooraf, tijdens en zelfs na je stage of afstudeeropdracht. Samen halen we het maximale uit jouw stageperiode.
 

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een stage bij een sterk groeiend, ondernemend en informeel bedrijf met enthousiaste collega’s. Waarbij je jouw talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.

TVE Reclameproducties bestaat 40 jaar en is inmiddels een van de grootste reclame productie bedrijven in de Benelux. We zijn een productiebedrijf gespecialiseerd in diverse print producties van offline marketing middelen zoals: binnen- en buitenreclame, POS, interieur & project decoraties en beurs & evenementen presentaties. Bij TVE streven wij naar een totale visuele expressie. Wij adviseren en denken mee in visuele oplossingen voor diverse merken, bedrijven en evenementen. Denk hierbij aan producten voor in etalages, kantoor- en winkelinrichting, gevelreclame of de aankleding voor een compleet evenement.

Wil je afstuderen of stagelopen bij TVE? Vul het online sollicitatieformulier in of e-mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Jamie Kusters.

  

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry

Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.