Afstuderen en stage

 

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Dat weet je nooit zeker. Het begint bij de juiste keuze maken en dat moet je zelf doen. Het is een stuk eenvoudiger wanneer je weet wat er op de arbeidsmarkt te koop is. Maak daarom tijdens je studiejaren kennis met de breedte van jouw vakgebied. Gebruik je stages om te snuffelen aan de verschillende onderdelen. Toets de theorie uit de boeken aan de dagelijkse praktijk. TVE is bij uitstek geschikt voor zo´n grondige verkenning. Je komt elke dag in aanraking met uiteenlopende zaken, bij klanten die tot allerlei branches behoren. Die diversiteit, het boeiende aan het vak, vind je bij TVE Reclameproducties.

TVE is een ideaal bedrijf om stage te lopen of om invulling te geven aan je afstudeerproject. De contacten zijn er erg gevarieerd en je komt in aanraking met alle onderdelen die te maken hebben met reclameproducties. Een goede basis dus voor je verdere loopbaan. TVE zorgt voor goede begeleiding vooraf, tijdens en zelfs na je stage of afstudeeropdracht. Samen halen we het maximale eruit.

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een dynamische moderne productie-omgeving waarin je j talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.  

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers en met een zeer innovatief machinepark werkt TVE voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland.

Wil je afstuderen of stagelopen bij TVE? Stuur dan je motivatie naar Afdeling Personeelszaken, Marie Curiestraat 10, 5491 DD te Sint-Oedenrode of ga direct naar het online sollicitatieformulier.

  

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry

Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.