TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Recycle service

Geef uw oude reclamematerialen een nieuw leven met de TVE Recycle Service

TVE Reclameproducties wil haar steentje bijdragen om de wereld van print en signing te verduurzamen. Daarbij kijken we verder dan ons productieproces en bieden wij een ruime keuze aan gerecyclede en milieuvriendelijkere materialen. Echter willen wij nog een stapje verder gaan en u als klant helpen om de reclameproducten die u bij ons heeft besteld zoveel mogelijk te recyclen en upcyclen. Daarom hebben wij de TVE Recycle Service in het leven geroepen. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om uw oude reclamematerialen te recyclen. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat uw oude reclamematerialen, waar mogelijk, een nieuw leven krijgen.

Er zijn een aantal mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oude textieldoeken worden gerecycled tot vulling voor bijvoorbeeld zitzakken, kussens of boksballen. Daarnaast is het mogelijk om van uw oude textieldoeken of PVC banners diverse soorten tassen of reisetuis te maken.

Momenteel kijken wij samen met diverse partijen naar de mogelijkheden om kunststof materialen te recyclen, denk hierbij bijvoorbeeld aan panelen of PVC Frontlite.

Bent u benieuwd of u uw oude producten kunt recyclen of wenst u meer informatie ontvangen over de TVE Recycle Service? Neem dan contact op met ons kantoor en wij staan u graag te woord.

Wist u dat wij bij TVE een ECO-logisch! assortiment hebben? Het assortiment bestaat uit milieuvriendelijkere materialen zoals gerecycled textiel en PVC vrije materialen. Wilt u graag meer weten? Klik hier .

Recycle