Ter versterking van ons team is TVE Reclameproducties op zoek naar een:

 

Printoperator

(full time)

 

Als printoperator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van de printers. Je draagt zorg voor de kwaliteit/kwantiteit van het printwerk en de efficiency van de machines. Je verwerkt orders op basis van de juiste prioriteiten en orderspecificaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de machine correct is ingesteld (gekalibreerd) en signaleer/rapporteer je onvolkomenheden aan de productieleider.

Je controleert de kwaliteit/kwantiteit aan de hand van ordergegevens en een mogelijke proefdruk. Hierover heb je afstemming met de productieleider. Indien nodig corrigeer je instellingen in overleg, om de gewenste kwaliteit/kwantiteit te realiseren.

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een dynamische moderne productie-omgeving waarin je je talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.  

Heb je ervaring in een andere sector, maar wel de drive om deze functie tot een succes te brengen? Ook dan maken wij graag kennis met je!

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers en met een zeer innovatief machinepark werkt TVE voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland.

Wij bieden je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (Sign-cao), de mogelijkheid tot interne opleidingen en een kans om deel uit te maken van een enthousiast en vooruitstrevend team.

Durf jij het aan om deze uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Vul het sollicitatieformulier in of mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Dhr. Renders.

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry

Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.