Spandoek bedrukken

Een spandoek, ook wel banier, zeildoek of reclamedoek genoemd, wordt vaak gebruikt als buitenreclame voor evenementen of feesten. Door de hoge attentiewaarde wordt dit populaire promotiemateriaal ook ingezet om informatie te verstrekken of bedrijven onder de aandacht te brengen. TVE Reclameproducties ondersteunt u graag bij het professioneel bedrukken van uw spandoeken.

Spandoek bedrukken naar eigen ontwerp

Uiteraard bepaalt u zelf hoe uw spandoek eruit komt te zien. U kunt een eigen design aanleveren of TVE Reclameproducties kan voor u een ontwerp maken. En samen met u bekijken we hoe groot het doek precies moet worden en wat de exacte afmetingen moeten zijn.

Spandoek bedrukken op verschillende materialen

Bij het bedrukken van een spandoek kunt u kiezen voor verschillende soorten doek:

  • PVC-zeildoek (bisonyl): varieert van lichte kwaliteit (eenmalig gebruik) tot zware kwaliteit (langdurig gebruik).
  • Meshdoek: Door de gaatjes in het materiaal is dit doek winddoorlatend. Ideaal voor bevestiging aan hoge steigers.
  • Block out doek: dit speciale doek is niet doorschijnend en is tevens dubbelzijdig te bedrukken.

Omdat een spandoek zowel binnen als buiten bevestigd kan worden, gebruiken wij voor de bedrukking UV en waterbestendige inkt. Uiteraard bepaalt u zelf of u uw reclamedoek in full colour of zwart-wit geprint wilt hebben.

Afwerking bij spandoek bedrukken

Na het bedrukken volgt de afwerking. Ook hierin heeft u bij TVE Reclameproducties een ruime keuze. Wij kunnen het doek voor u afwerken met een mooie zoom en praktische ophangringen, maar u kunt er ook voor kiezen om het doek alleen te laten schoonsnijden. Of een combinatie hiervan.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Wilt u meer weten over spandoeken bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

 
 

Neem direct contact op

Invoer is geen geldig e-mailadres!
Invoer is geen geldig telefoonnummer!
Invalid entry

Bedankt voor uw bericht