Sublimatiedruk

 

Sublimatiedruk

Sublimatiedruk, ook wel bekend als subli-print of sublimatie-printen, is een techniek waarmee we hoogwaardig kunnen printen op textiel en plaatmaterialen. Doordat de inkten als het ware in het materiaal worden ‘ingesloten’, is de print permanent (dus slijtvast), van hoogwaardige kwaliteit en zeer helder. Met deze techniek kunnen we een enorme variëteit aan producties op textiel en plaatmateriaal bieden.

Full colour sublimatiedruk

Of het nu gaat om vlaggen, banieren, displays, promotiekleding, bedrijfskleding, instore decoratie, outdoor promotie, met sublimatiedruk kunnen we iedere gewenste productie voor u realiseren. Met de innovatieve en hoogwaardige printers in ons machinepark kunnen we zowel full colour-bedrukkingen of in zwart/wit snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig voor u uitvoeren.

 

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continu innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Voor grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Waarvoor is sublimatiedruk geschikt?

  • Een enorme variëteit aan producties: van banieren tot displays, van beurswand tot promotiekleding.
  • Signingmateriaal.
  • Toepassingen waarbij een slijtvast product nodig is.
  • Zowel voor binnen- als buitengebruik.
  • Bekijk ook onze XXL-sublimatiedruk.