UV op rol

 

UV op rol

Wilt u communicatiematerialen laten printen en tevens op een duurzame manier? Met onze hybride UV LED-printers worden energie, kosten en tijd bespaard. De LED printers besparen tot wel 60% energie. De geprinte materialen zijn onder meer in te zetten als in- en outdoor banners, billboards, geveldoeken, festivalprints en bouwhekdoeken. Ook zeer dunne materialen zoals papier, vinyl en polyester kunnen met deze techniek bedrukt worden.

 

 

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit, een hoge productiesnelheid en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continu innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Waarvoor is UV op rol geschikt?

  • Duurzaam drukken: tot wel 60% energiebesparing.
  • Verschillende textielvormen.
  • Dunne materialen, zoals papier, vinyl en polyester.
  • Grote formaten in- en outdoor banners, billboards, geveldoeken, festivalprints en bouwhekdoeken.
  • Zowel voor binnen- als buitengebruik.