Decovlaggen.

 

Decovlaggen zijn ideaal voor uw zichtbaarheid op buitenevenementen of beurzen. Deze lichtgewicht decovlaggen zijn snel op te zetten en geven direct een vrolijke sfeer aan bijvoorbeeld uw zaak of  stand. Bij TVE Reclameproducties kunt u diverse modellen bestellen, zoals straightflag, waveflag en dropflag.

Eigen ontwerp decovlaggen

Een decovlag is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft een hoge attentiewaarde. Decovlaggen zijn voor 90% doorschijnend, waardoor uw print van beide kanten zichtbaar is. TVE Reclameproducties kan uw decovlaggen ontwerpen of u kunt een eigen design aanleveren. De vlaggen worden full colour geprint op hoogwaardig glanspolyester, zodat u verzekerd bent van hoge kwaliteit.

Decovlaggen: eenvoudige montage

Het grote voordeel van decovlaggen is dat deze snel te (de)monteren zijn: ze zijn flexibel, licht van gewicht en makkelijk op te zetten. Er zijn diverse accessoires voor de decovlaggen verkrijgbaar:

  • Grondboor
  • Parasolvoet (kan gevuld worden met water)
  • Betonvoet
  • Standaard (eventueel met waterzak)
  • Draagtas

Afmetingen en modellen decovlaggen

Decovlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In overleg is veel mogelijk, maar denkt u bij de modellen bijvoorbeeld aan de straightflag (recht), waveflag (golf) en dropflag (druppel). TVE Reclameproducties levert verschillende maten decovlaggen:

  • 220 x 80 cm
  • 330 x 80 cm
  • 440 x 80 cm
 
 
 

Decovlaggen.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze decovlaggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.