Zelfklevend textiel

Zelfklevend textiel is een niet-permante folie die op gladde en licht-gestructureerde ondergrond kan worden aangebracht. Met zelfklevend textiel kunt u verschillende promoties onder de aandacht brengen. Het textiel is in te zetten als tijdelijk en blijvend promotiemateriaal.

Zelfklevend textiel als muurdecoratie

Het zelfklevende textiel is van sterke kwaliteit en scheurt niet. Bij tijdelijke promoties is het textiel eenvoudig te verwijderen na verloop van willekeurige tijd. Zelfklevend textiel kan als muurdecoratie in uw etalage-achterwand, wachtruimte, interieur, kantoorpand, musea, horeca, beurs of tentoonstelling dienen. Het textiel is ook zeer functioneel bij het presenteren van nieuwe productlijnen. Zelfklevend textiel is breed inzetbaar en kan op verschillende ondergronden geplaatst worden. Het textiel wordt ook wel eens omschreven als geprint of verwijderbaar behang, mede dankzij de hoge kwaliteit van het textiel. Het design van het textiel kan verschillen per muurdecoratie. U kunt het design voor uw muurdecoratie zelf aanleveren of laten ontwerpen door TVE Reclameproducties.

Deco-Tac

Zelfklevend textiel van Deco-Tac kan ingezet worden om eenvoudig een ruimte, wand of etalage te transformeren. Deco-Tac kent meerdere voordelen:

  • Het textiel is waterbestendig;
  • Het textiel is voorzien van zelfklevend materiaal;
  • Het textiel scheurt niet snel en kan daarmee omschreven worden als scheurvast;
  • Bij verwijdering laat het textiel geen lijmresten achter;
  • Het textiel is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen;
  • Het textiel is toepasbaar op elke gladde en licht-gestructureerde ondergrond;  
  • Het textiel tast de ondergrond van uw muur, wand of ruimte niet aan;
  • De folie van het textiel bevat geen PVC-materiaal, dat maakt het textiel milieuvriendelijk(er).

Deco-Tac is bij uitstek geschikt voor wanddecoratie en promotionele acties van tijdelijke aard, maar ook is ook te gebruiken voor langere tijd. Het zelfklevende textiel zorgt voor een luxe uitstraling van de muurdecoratie of wandbekleding.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties kan u ondersteunen bij het uitkiezen van een passend design binnen uw interieur en kan de print van het design op het zelfklevend textiel plaatsen middels UV-led technologie en hoogwaardige inktjetprinters. Deze technologie en printers zorgen voor kwalitatief hoogwaardige muurdecoratie. Het textiel wordt op maat geleverd en er is de mogelijkheid dat het aangebracht wordt op uw locatie. TVE Reclameproducties levert daarmee een totaalpakket op het gebied van uw visuele muurdecoratie ten behoeve van uw promotie en communicatie.

 
 

Neem direct contact op

Invoer is geen geldig e-mailadres!
Invoer is geen geldig telefoonnummer!
Invalid entry

Bedankt voor uw bericht