Ter versterking van ons team is TVE Reclameproducties op zoek naar een:

 

Productieleider

(full time)

 

In deze afwisselende functie geef je direct dagelijkse leiding aan het productieproces en ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen en optimaal realiseren van het productieproces met een goed oog voor kwaliteitswaarborg en teamspirit.

Je geeft leiding aan de productie-gerelateerde plannen, zoals bezetting, productieplanning en het formatieplan. Je verdeelt de werkzaamheden over de medewerkers en ziet erop toe dat deze correct uitgevoerd worden. Je motiveert je team en geef je waar nodig uitleg en werkinstructies.

Heb je affiniteit met signing en ben je ambitieus, flexibel en nauwkeurig en wil je je leiderschapskwaliteiten (nog) verder ontwikkelen? Zelfstandig, proactief, goede communicatieve vaardigheden en het stellen van de juiste prioriteiten met de juiste snelheid en accuratesse is wat wij van je vragen om deze cruciale rol te vervullen.

Wat heeft TVE je te bieden?

Wij bieden je een dynamische moderne werkomgeving waarin je je talenten, initiatief en energie kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen en samen TVE Reclameproducties verder te laten groeien.  

Heb je ervaring in een andere sector, maar wel de drive en leidinggevende capaciteiten om deze functie tot een succes te brengen? Ook dan maken wij graag kennis met je!

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers en met een zeer innovatief machinepark werkt TVE voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland.

Wij bieden je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (Sign-cao), de mogelijkheid tot interne opleidingen en een kans om deel uit te maken van een enthousiast en vooruitstrevend team.

Durf jij het aan om deze uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? Vul het sollicitatieformulier in of mail je sollicitatiebrief en cv naar administratie@tve.nl ter attentie van Dhr. Renders.

 
 

Sollicitatieformulier

{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bijlage
Invalid entry
Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen spoedig contact met u op.