volgende
vorige

De samenwerking tussen Paaspop en het eveneens in Brabant gevestigde TVE Reclameproducties is bezegeld. TVE voorziet Paaspop inmiddels al vele jaren van visuele uitingen zoals onder andere festivalprints, vlaggen, panelen & bewegwijzering.

TVE Reclameproducties is hoofdsponsor van voetbalvereniging VV Nijnsel en heeft haar naam verbonden aan de club in de vorm van VV Nijnsel / TVE Reclame. Het contact tussen beide partijen kan gezien worden als een ‘partnership’.

TVE is al jaren hoofdsponsor van dames korfbalvereniging DKV Celeritas in Schijndel. De vereniging is opgericht in 1953 en is uitgegroeid tot een leuke en gezonde vereniging.

Al jaren is TVE Reclameproducties sponsor van tennisvereniging TV de Hopbel. De actieve inzet van een groot aantal leden laat het hart van deze vereniging kloppen. Al meer dan 25 jaar is deze vereniging actief en heeft de beschikking over maar liefst twaalf kunstgrasbanen.

Stichting Tim Schijndel is een stichting die kleinschalig ontwikkelingsgerichte stimulering en begeleiding biedt aan (tijdelijk) niet-leerplichtige kinderen met een beperking.