Wat straalt uw pand uit?

 

Wat straalt úw pand uit?

Als mensen vinden we het heel gewoon om iedere dag aandacht te besteden aan ons uiterlijk en onze persoonlijke verzorging. Maar hoeveel aandacht besteden we eigenlijk aan het uiterlijk van onze bedrijfs- of winkelpanden? Hebt u er wel eens over nagedacht hoe u de uitstraling van uw pand kunt optimaliseren? Of hoe u uw gevel (nog) professioneler kunt laten overkomen?

Bij TVE weten we uit ervaring dat gevelreclame en buitenreclame (ofwel: outdoor-signing) vele functies kunnen hebben. Van het creëren van herkenbaarheid en het uitdragen van uw huisstijl tot het bieden van een goede eerste indruk. Maar ook als reclamedrager of als onderdeel van een bredere promotiecampagne is uw gevel de ideale blikvanger. Gevelvisuals hebben namelijk een zeer hoge attentiewaarde en kunnen daarmee een grote meerwaarde vormen binnen uw marketing-communicatiemix.

Om de juiste indruk te kunnen maken op uw bezoekers en passanten is het uiteraard van belang om te werken met de juiste materialen en technieken. Er zijn vele verschillende mogelijkheden en u wilt natuurlijk wel de beste kiezen. Gaat u voor een spandoekframe, verlichte of onverlichte reclame, raamstickers of print op panelen? Of toch liever voor een geveldoek, doosletters met of zonder (LED)verlichting, een uithangbord of een gevelframe? Onze adviseurs geven u graag een goed advies omtrent materialen, toepassingen en mogelijkheden.

Bij dat advies kijken we naar allerlei aspecten rondom de gevelreclame. Wat zijn uw doelstellingen, wat wilt u communiceren en wat zijn de technische randvoorwaarden? U wilt een optimaal visueel resultaat creëren met zo min mogelijk rompslomp en tegen een aantrekkelijk kostenplaatje. Bij TVE denken we met u mee!

Wilt u slim gebruik maken van gevelreclame? Geef uw pand dan een uiterlijk dat uw boodschap versterkt. Wij helpen u er graag bij.