Positief het jaar uit

09-09-2020

 

2020 was natuurlijk voor iedereen een bijzonder jaar. Een jaar dat nooit vergeten zal worden, al zouden sommigen dat liever wel doen. Het heeft gezorgd voor een dubbel gevoel bij veel van onze klanten en waarschijnlijk ook bij uw klanten.

TVE Reclameproducties heeft zich dan ook ten doel gesteld om de wereld weer te voorzien van wat positiviteit. Want juist dat kan deze vicieuze cirkel doorbreken. En wat is nu een mooier moment om positiviteit uit te stralen dan de feestdagen?

Laten we ons immers wel beseffen dat dit jaar ook veel mooie dingen heeft gebracht. Zo zijn er talloze initiatieven als paddenstoelen uit de grond geschoten, enkel bedoeld om de medemens te helpen. Denk hierbij aan de balkon-applauzen en artiesten die straat- of raamoptredens gaven aan ouderen. We hebben dit jaar mogen meemaken dat veel mensen bereid zijn om iets te doen voor een ander.

Hoewel 2020 voor veel bedrijven een enorme aderlating was, zijn er ook ondernemers geweest die hun veelzijdigheid en flexibiliteit hebben getoond, door hun product of dienst om te buigen, zodat het paste bij (of zelfs bijdroeg aan) de nieuwe normen van de samenleving. Bovendien zijn veel pioniers geactiveerd om hun activiteiten uit te breiden of juist op een andere doelgroep in te zetten. Het weegt misschien niet op, maar het is zeker bewonderenswaardig. 

Daarom streeft TVE Reclameproducties ernaar om het thema van de aankomende feestdagen om te dopen naar ‘positief het jaar uit’. En hier kan iedereen een steentje aan bijdragen. Zorg juist nu voor een feestdagen-aankleding die knalt! Straal de feeststemming in uw etalage nu nog harder uit dan u ooit gedaan heeft, creëer warmte met gezellige wand-aankleding en zorg dat uw bezoekers de positiviteit voelen als ze door uw gangpaden lopen! Verspreid de boodschap: we gaan samen positief het jaar uit.