Easyfix textielframes is een multifunctioneel product voor diverse toepassingen

10-09-2020

 

Tijdens Corona wordt het frame veelvuldig ingezet als Safety afscheiding waarbij het voorzien wordt van (veelal) een transparant doek.

Helaas  zijn we voorlopig nog niet van het virus af. Er vanuit gaande dat we ooit weer van het virus verlost worden willen we u er graag op wijzen dat het aluminium frame dan behouden kan blijven als beelddrager. Sterker nog: Misschien kunt u het scherm nu al anders inzetten! Wij zagen namelijk dat veel bedrijven zo snel mogelijk hun scheidingswanden binnen wilden hebben. Dit is logisch, want iedereen wilde de bedrijfsvoering weer kunnen hervatten. Maar ondertussen staan de wanden waar ze moeten staan. Daarom is het nu tijd om uzelf af te vragen: Wat wil ik middels deze extra beelddragers aan mijn bezoekers overdragen? Wellicht kunt u uw restaurant met een uniek patroon wat extra cachet geven. Maar de wanden kunnen ook prima ingezet worden om een boodschap te communiceren.


Waar uw frame ook vandaan komt: TVE Reclameproducties kan het voorzien van een textiel met print. Het profiel zelf, wat nu veelal vrijstaand gebruikt wordt, kan later eventueel aan de muur bevestigd worden. Heeft u er ook al eens over nagedacht om deze frames te laten voorzien van een akoestische vulling, waarmee het comfort in uw spreekkamer, kantoor, showroom of winkel wordt verhoogd.

Op deze manier hoeft u deze noodzakelijke investering in Corona-scheidingswanden niet volledig af te schrijven, maar kan deze worden hergebruikt in een andere toepassing.

Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden! Wij lichten graag alle mogelijkheden toe. Bel of mail naar 0413-476420 / info@tve.nl of bestel direct in onze webshop!