mondkapjes

Gepersonaliseerde mondkapjes

De mondkapjes van TVE Reclameproducties sluiten prettig aan, hebben een flexibele pasvorm, zijn comfortabel te dragen en kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden. Bij het ontwikkelen van de mondkapjes is rekening gehouden met verschillende pasvormen. Bestel eenvoudig en snel uw mondkapjes! Onze mondkapjes zijn op voorraad leverbaar in verschillende maten.

Laat uw mondkapjes bedrukken met uw eigen logo en/of een gepersonaliseerde tekst. Zo kunt u zich met uw bedrijf pas echt onderscheiden! Door de hoge kwaliteit van de full-color opdruk vervaagt deze niet, zelfs niet na vele wasbeurten.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties beschikt over een ervaren designteam. We denken graag met u mee over de uitvoering van uw mondkapjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Naast mondkapjes heeft TVE Reclameproducties nog meer Safety Producten ontwikkeld. Ter bescherming en als informatievoorziening van u en uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan Safety Screens, Safety Hygiëne Displays en verschillende soorten Safety Stickers. Ook deze producten zijn te personaliseren.