De huidige crisis maakt dat mondkapjes in hoog tempo een onderdeel van de maatschappij worden. Om uw klanten en personeel te beschermen, kunt u hen verzoeken, al dan niet verplichten, om een mondkapje te dragen. Bent u op zoek naar mondkapjes voor uw klanten en personeel? Bekijk dan onze webshop! Het dragen van een mondkapje is een aanvulling op de maatregelen van het RIVM. Het houden van anderhalve meter afstand is ook met een mondkapje verplicht.

Steriele mondmaskers met keurmerk

Bestel eenvoudig en snel mondkapjes voor uw klanten en personeel via onze webshop. De mondmaskers zijn gemaakt van gecertificeerd dubbellaags textiel en beschikken over het OEKO TEX 100 Keurmerk. Daarmee voldoen de mondkapjes aan alle criteria voor algemeen gebruik. Dankzij de flexibele pasvorm, met speciale kromming onder de ogen, zijn de mondmaskers erg comfortabel.

U kunt de mondmaskers op zestig graden wassen en kunt deze daardoor veilig opnieuw (laten) gebruiken. Wilt u ervoor zorgen dat het mondmasker steriel is? Was deze dan op negentig graden.

 

 
 
 

mondkapjes

Gepersonaliseerde mondkapjes

De mondkapjes van TVE Reclameproducties sluiten prettig aan, hebben een flexibele pasvorm, zijn comfortabel te dragen en kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden. Bij het ontwikkelen van de mondkapjes is rekening gehouden met verschillende pasvormen. Bestel eenvoudig en snel uw mondkapjes! Onze mondkapjes zijn op voorraad leverbaar in verschillende maten.

Laat uw mondkapjes bedrukken met uw eigen logo en/of een gepersonaliseerde tekst. Zo kunt u zich met uw bedrijf pas echt onderscheiden! Door de hoge kwaliteit van de full-color opdruk vervaagt deze niet, zelfs niet na vele wasbeurten.

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties beschikt over een ervaren designteam. We denken graag met u mee over de uitvoering van uw mondkapjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Naast mondkapjes heeft TVE Reclameproducties nog meer Safety Producten ontwikkeld. Ter bescherming en als informatievoorziening van u en uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan Safety Screens, Safety Hygiëne Displays en verschillende soorten Safety Stickers. Ook deze producten zijn te personaliseren.