Digitaal printen

 

Hoogwaardig drukwerk

Wilt u uw communicatiematerialen snel laten printen in full color? Kies dan voor digitaal printen. Met onze digitale printers worden kosten en tijd bespaard. Uw producten worden geprint met een beeld van fotokwaliteit. De geprinte materialen zijn onder meer in te zetten voor instore retail of POS materialen, raamstickers, foto- en decorwanden.

Hoe werkt UV LED-printen?

Digitaal printen in hoge kwaliteit is een vakmanschap apart. Met digitale printers wordt uw reclame-uiting direct op het product geprint. Digitaal printwerk hoeft niet te drogen, daardoor kan uw product snel en accuraat geleverd worden. Bijkomend voorbeeld van digitaal printen is dat u eenvoudig kleine wijzigingen in de reclame-uiting kunt aanbrengen.

 

TVE Reclameproducties

Met een zeer grote productiecapaciteit, een hoge productiesnelheid en een innovatief machinepark kan TVE Reclameproducties optimale kwaliteit bieden. Het continu innoveren om een zo modern en effectief mogelijk machinepark te behouden, staat daarbij hoog in het vaandel. Door het inzetten van gespecialiseerde technieken kan TVE iedere dag inspelen op de brede vraag van onder andere retailketens, bedrijven, instellingen en de entertainmentbranche.

TVE bedrukt kwalitatief hoogstaande materialen. Grote of kleine oplages, bij TVE helpen we u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.