A Brand New Day – Drinks

Think outside the box. Dat was de hoofdfocus tijdens onze opdracht voor  A Brand New Day Drinks Company. Afgelopen periode heeft TVE Reclameproducties gewerkt aan de interieuraankleding van dit toffe kantoor. Het hoofddoel was om een prettige en creatieve omgeving te creëren voor medewerkers waarin hun talent het beste tot zijn recht komt. Hierdoor is het idee tot stand gekomen om met thema’s te werken en verschillende materialen met elkaar te combineren. Zo gezegd, zo gedaan.

Voor de interieuraankleding hebben wij de volgende elementen en materialen gebruikt:

  • Airtex (naadloos fotobehang), diverse wanden zijn hiermee voorzien van een volledig full colour beeld uit één deel.
  • Gouden folie, om een deel van de wand van een goud look te voorzien.
  • Frosted folie, om de privacy te waarborgen maar door middel van een uitsnede onderdeel van de ruimte te maken.
  • Snijfolies, in diverse kleuren als teksten en symbolen op de ramen.
  • Stickers, op de ramen in diverse soorten materialen, waaronder een glasheldere folie, om het gewenste (special) effect te creëren.
  • Panelen, waaronder: ‘Work Hard & Play Hard’ zijn 3D lichtbakken gemaakt van Reboard (recyclebaar honinggraad karton) met daarin een opaal paneel verlijmd, welke samen zorgen voor een speels lichteffect. Een houten paneel (multiplex) met witte Acrylox letters erop verlijmd wat voor een speelse 3D wanddecoratie.

Door deze materialen op een creatieve manier in te zetten en nieuwe kleuren en texturen met elkaar te combineren, is het kantoor van A Brand New Day Drinks Company dé belichaming van out of the box. Wij wensen de medewerkers van ABND Drinks Company veel werkplezier in hun vernieuwde kantoren!

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige